Detall intervenció

LLEGIU AIXÒ, SI US PLAU:

Intervenció de: ixnuir | 25-11-2008


Voldria demanar-vos disculpes a tots. Des de fa un munt de temps no he penjat res a la web de RC: mai trobava el temps ni les ganes x fer-ho, vaig plantejar-me fins i tot deixar la web, he deixat una història a mitges que potser algú vulgui acabar de llegir: Però el cas és que també he reflexionat molt ultimament de com canviem, sobretot en l'adolescència, i jo he canviat molt des que vaig penjar els primers poemes, que a més, no eren pas del moment en que els penjava sinó de bastant abans.
És per tot això que he decidit crear-me un nou usuari on començaré a publicar més regularment, on no escriuré certs comentaris que al rellegir-los me'n pugui empenedir i on procuraré que tot el que escrigui sigui més recent. Així mateix, encara que sigui de tant en tant, intentaré participar a algun dels reptes, que ja toca.

Així doncs, us agrairé molt si quan tingui el nou usuari em llegiu tant com m'heu llegit fins ara. En aquest moment no tinc temps de posar-m'hi (segurament m'hi posaré el cap de setmana) però quan crei aquest nou usuari, sapigueu que l'usuari de "ixnuir" quedarà, x dir-ho d'alguna manera, fora d'ús.

Ja tinc pensat el nom del nou usuari i us l'avanço x quan el crei. És un nom també estrany, però (aquest cop si) amb significat: Jubal (el significat us el diré quan posi la bio).

Gràcies x llegir tot això i bona nit a tots i totes.

Adrià


Respostes

  • RE: LLEGIU AIXÒ, SI US PLAU:
    Xantalam | 25/11/2008 a les 23:10

    T'esperem als reptes, Jubal!

    Trobaré a faltar al'ixnuir....però tots creixem, no?

    Petons,

    Xantalam
    • RE: RE: LLEGIU AIXÒ, SI US PLAU:
      Leela | 25/11/2008 a les 23:21

      Quan la roba ens queda petita millor comprar-ne de nova ;-D (però no crec que tinguis res de que penedir-te... jo de petita portava pantalons de campana i ara em fa gràcia recordar-ho, tujamentens...)

      T'esperem Jubal!

      Una abraçada
  • RE: LLEGIU AIXÒ, SI US PLAU:
    Epicuri | 26/11/2008 a les 10:14

    Adeu Ixnuir! no t'oblidarem ( no e ens oblidis tu tampoc, que la energia no es crea ni es destrueix)

    Hola Jubal! encantat de llegir-te... ja ho diuen :
    Uns minuts per coneixer-sem, unes hores per xerrar, uns dies per fer amistat...tota una vida per recordar ;-)

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.