Detall intervenció

Llegendàrium (copio el que ha posat avui i us arxirecomano) :)

Intervenció de: Mena Guiga | 08-06-2018

Hem arribat als 2000 seguidors a Facebook! Abans de res vull donar-vos les gràcies a tots pel suport. Quan dediqueu uns segons del vostre temps recomanant la pàgina a un amic, fent m'agrada als articles o escrivint un comentari, tot és un gran impuls per a mi, per seguir millorant i esforçant-me per portar-vos nous personatges, llocs del nostre territori i tradicions oblidades, en aquest viatge al cor de la nostra terra que fem tots junts.

Sent honestos, comparar aquestes xifres amb propostes molt majoritàries, en llengües internacionals com l'anglès, que tenen darrere un equip de vàries persones que es dediquen exclusivament a escriure, pot fer que sembli poca cosa.

Però Llegendàrium és una pàgina feta per una sola persona en el seu temps lliure, exclusivament en català (i sempre ho serà), sobre temes que molta gent caracteritza com a "estranys" i "minoritaris" i amb articles llargs, pensats per a gent que li agrada llegir i conèixer, en un temps on cada vegada es llegeix menys i ens costa més perdre uns minuts prestant atenció a una sola cosa.

Per això he de dir que estic molt sorprès (positivament) de la rebuda i la projecció que està agafant aquesta aventura. Per Sant Joan farà un any que vaig començar Llegendàrium, sincerament no pensava que arribaria fins aquí tan ràpid.

Aprofito l'ocasió per comentar-vos que, per celebrar el primer any de vida de la pàgina, la renovaré de cap a peus, amb un nou disseny i la col·laboració de diversos il·lustradors. Ja estic rebent les primeres il·lustracions i, no vull avançar res, però he de dir que són espectaculars! Estic molt content de la feina que estan fent i espero que en gaudiu tant com jo del seu art.

També estic treballant per fer més articles de tot els territoris de parla catalana, sense oblidar el País Valencià, les Illes, la Catalunya del Nord i tots els altres llocs on hi ha hagut catalans, com Grècia, Itàlia o Llatinoamèrica, on van portar amb ells els seus déus, esperits i tradicions.

Ah, i per què per Sant Joan? Ho endevineu? La flama que crea els somnis és el que fa bategar Llegendàrium. Com vaig dir en el meu primer article, dins del foc el cor de Catalunya batega amb força! Gràcies a tots! I visca la Terra!

(Podeu recuperar el primer article aquí: http://www.llegendesdecatalunya.cat/sant-joan-2017/)


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.