Detall intervenció

La reocupació burgesa de l'agència de banc

Intervenció de: aleshores | 24-05-2016

Que va ser ocupada per a fins socials- pel que he pogut veure quan hi passava - te com a conseqüència o dany col.lateral. un estat de setge molest pels veïns,...aquí es tracta de retorçar el braç de l'esquerra que es rebel.la fins que calli, per part del govern Podemon. I per això els encarregats de Podemon ens col.loquen dos helicòpter a dos quarts de dotze de la nit, no fos cas que algun esquerrà podés cantar victòria pintant la porta del banc expropiat i tornat a propiar. Ai! Podemon, que simpàtic quedes a Polònia però no se si per aquest camí aprovaràs els pressupostos,...


Respostes

  • RE: La reocupació burgesa de l'agència de banc
    Aleix de Ferrater | 25/05/2016 a les 09:50
    Si l'argument és únicament dir no i mirar-se el melic, malament. La resta del cos també existeix. Ampliem la mirada, proposem, siguem positius i propositius! Una abraçada, especialment a la gent que no pot dormir, a la gent gran i als nanos en especial.
  • Disturbis i antidisturbis
    qwark | 25/05/2016 a les 22:59
    Per aquí han passat antidisturbis de dretes i d'esquerres, fins i tot d'esquerres "de debò" i el que és constant és que quan hi ha disturbis, apareixen els antidisturbis.

    És cert que la resposta policial pot ser més així o més aixà però no veig que canviï molt quan governa la dreta o l'esquerra. Per posar un exemple de fa dos dies, aquí teniu la gran promesa de l'esquerra europea gasejant refugiats:

    Idomeni

    • RE: Disturbis i antidisturbis
      aleshores | 26/05/2016 a les 09:02
      Sí, l'euro només ha funcionat per a alguns. Aquí veurem si aprova els pressupostos aquest aprenent de bruixot: ahir per tercer cop ens hem vist envoltats d'encarregats per tot arreu menys per mar: no arriba a Gràcia.
      • RE: RE: Disturbis i antidisturbis
        qwark | 26/05/2016 a les 10:32
        Faig una predicció: els antidisturbis marxaran del barri quan deixi d'haver-hi disturbis.

        Com va això? Si el govern grec gaseja refugiats, la culpa és de l'euro?
  • RE: La reocupació burgesa de l'agència de banc
    aleshores | 26/05/2016 a les 11:06
    Syriza té les mans lligades per euro i només pot fer el que li diuen.
    • RE: RE: La reocupació burgesa de l'agència de banc
      qwark | 26/05/2016 a les 11:12
      Ah, és clar...

      Però aquest argument, per què no és vàlid amb el govern català, que a més d'estar intervingut econòmicament i asfixiat financerament no té els instruments dels que sí disposa un estat independent com Grècia?
  • RE: La reocupació burgesa de l'agència de banc
    aleshores | 27/05/2016 a les 07:56
    El tema és perquè s'entesten a trencar la pau, la legalitat dels contractes de compra i venda d'immobles legalment en vigor, que s'han fet d'acord amb la llei. Per què si és així es formen aldarulls? per a mi, hi ha dues explicacions que simplificades són: Una.
    La gent ha estat sempre així, busca el camí egoísta, intenta apropiar-se del que pot dels altres, vol viure sense fotre brot, no és prou intel·ligent, ni tampoc prou sacrificada,...cal una disciplina social que posi al seu lloc als que volen subvertir aquest ordre.
    Una altra.
    La legalitat respon als interessos dels que manen o condicionen el poder i que històricament s'han fet amb la possessió dels elements materials productius. La raó d'aquesta possessió la veient i vivim com natural i que suposadament va en benefici de tothom.
    la nostra realitat actual, sota la legalitat que ens ordena, no és prou bona i hi ha convulsions: comencen pels joves a qui vam formar i que no tindran ni de lluny el que van tenir els seus pares (no tan sols una feina fixa mal pagada) però aquest se'n sortiran. Ara bé, ben a prop nostre (a la nostra escala) hi ha algú no arriba a fi de mes, el que no van tenir la sort que els seus pares se n'ocupessin prou i ara estan amb una ma a l davant i l'altra al darrera,...
    Per tant la societat es divideix entre els que volen mantenir aquest ordre (tots aquells que creuen que ja els va be el que hi ha o que no es preveuen sol·lucions, encara que les volguessin) i els que no tenint una idea clara del futur es rebel·len.
    Poden posar noms si volem a aquestes opcions polítiques amb els distints graus de radicalitat.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.