Detall intervenció

La Catalana de Lletres

Intervenció de: Llibre | 11-10-2005


La nostra estimada relataire llu6na6 m'ha demanat si us puc informar d'aquest concurs, i com que la resposta és "sí, ho puc fer", passo a realitzar un "copiar i enganxar" de les bases, per si algú s'anima a participar.

Sort!

=====

Bases Quarta Edició del concurs de poesia La Catalana de Lletres de Catalunya Cultura. Temporada 2005-2006

1. Catalunya Cultura convoca per quarta temporada el concurs de poesia La Catalana de Lletres que té per objectiu col·laborar a una major difusió d'aquest gènere literari. Poden optar al premi poemes escrits en llengua catalana, d'autors vius i sense cap limitació d'estil. Cada autor pot presentar un màxim de cinc obres.

2. Els originals hauran de tenir una extensió màxima d'un foli de mida DIN A4, mecanografiat a doble espai i a una sola cara, ser originals, inèdits i no tenir compromesos els drets de publicació. Només s'admetran els poemes rebuts per correu electrònic a l'adreça d'e-mail lacatalana.ccultura@catradio.com. Cada poema ha d'anar acompanyat obligatòriament amb les dades personals de l'autor (nom, cognoms, adreça, telèfon i adreça electrònica). El termini de recepció d'originals es tancarà el dia 15 de juny del 2006.

IMPORTANT- Cada setmana La Catalana de Lletres emetrà cinc poemes escollits que seran seleccionats per rigorós ordre de recepció, per la qual cosa, com més aviat s'enviïn més possibilitats hi ha de ser seleccionats.

3. La participació al concurs implica que els concursants són responsables de l'autoria de les obres que presenten i n'autoritzen la seva lectura i difusió radiofònica.

4. Els originals hauran d'ésser presentats de forma perfectament llegible i no s'admeten pseudònims.

5. Cada setmana, un convidat relacionat amb el món de les lletres decidirà quins dels poemes seleccionats al llarg de la setmana entren a la fase final del concurs. El jurat d'aquesta fase final estarà format per personalitats destacades de les lletres catalanes. Els poemes s'emetran cada dia dins l'espai Catalunya Cultura Literatura, de 2 a 3 de la tarda i la selecció es farà els diumenges a 2/4 de 10 del matí al programa La Catalana de Lletres.

6. El premi del concurs consisteix en l'edició d'un llibre que inclourà, el treball guanyador, tots els poemes que hagin entrat en la fase final i una selecció dels millors poemes presentats. Aquest llibre serà publicat per Edicions Cossetània, amb la qual els autors seleccionats es comprometen a subscriure el pertinent contracte de cessió en exclusiva dels drets de publicació. Per la seva banda, Edicions Cossetània es compromet a publicar el llibre en un termini màxim de dotze mesos a partir de la data de proclamació del Premi. Cas que sigui factible, el jurat es reserva el dret de recomanar l'edició d'un llibre de poemes de l'autor guanyador que també publicaria Edicions Cossetània. Aquests premis es poden veure complementars amb d'altres que es donaran a conèixer oportunament. Els guanyadors de les edicions anteriors de La Catalana de Lletres no podran optar al premi.

7. El premi no podrà ser repartit entre dues o més obres, però podrà declarar-se desert si el jurat estimés que cap de les obres presentades no posseís suficient qualitat literària.


8. Catalunya Cultura no retornarà els originals presentats al concurs ni es compromet a mantenir correspondència amb els concursants.
9. Els premis s'adjudicaran en un acte públic i en una data que es donaran a conèixer oportunament quan es tanquin les fases prèvies de classificació.
10. Qualsevol punt no contemplat en aquestes bases es resoldrà a criteri del jurat.
11. No es podran presentar en aquest concurs els treballadors o familiars de treballadors de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió o de qualsevol de les seves empreses filials.Respostes

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: