Detall intervenció

jo tinc poemes

Intervenció de: crow6 | 30-12-2014

alguns poemes aqui al bew, si no us fa por la cosa gay.


Respostes

  • jo tinc poemes
    crow6 | 30/12/2014 a les 20:57
    alguns poemes aqui al bew, si no us fa por la cosa gay.
  • Hi he anat, n'he llegit dos i...
    Tanganika | 30/12/2014 a les 23:04
    ...aquells dos en concret, més que relats, semblen 'instruccions' per a 'fer' un parell d'accions amb tota mena de detalls, ja només els calen les il·lustracions o fotos o video complementari. No vull dir que estigui mal escrit, però no s'hi narra res.
    Dels altres res a dir, no he llegit més.
    De fet, el títol ja diu de què anirà. I els títols, sovint, guien. I si no com és que segons quins títols hi ha un nombre espectacular de lectures, sobretot a 'eròtica' aquí a relats, també? Doncs pel mateix. No cal anar massa enrere en el temps i recordar el famós 'Sense calces'. I el que va desenadenar. Però forma part del passat, i l'any canvia i segur que porta embolics de tota mena, que els que es viuen en aquest fòrum via tecleig Déu n'hi do. Però ho dic amb un somriure, i bon any a totes i a tots i àdhuc a certs alienígenes (oi, touchyourbottom?).

    • Al final he llegit els altres dos i ...
      Tanganika | 31/12/2014 a les 00:37
      ...penso que almenys són relats. El de la parella i l'àpat amb la família el trobo que enganxa sense massa més, però és una visió, la meva, n'hi hauran milers, suposo. I el de les dues noies lèsbiques (que observo que són uns relats sumats d'una relataire d'aquesta casa) tenen un toc delicat, també enganxa (si això és el que es vol).
      Hi trobo a faltar un pèl de cuidar el no repetir mots, per exemple, alguna falteta, cosa de qui escriu/accepta, per afegir al comentari.
      Com ho trobo al post aquest, que sembla fet a cuita corrents i això fa perdre, i no és per punxar, no m'agradaria que fos entès així.
      Tant de bo aquesta proposta rutlli, ara que s'enceta, com el....Nou any (malpensats!)

      TGNK
    • eps !
      lisboa | 08/01/2015 a les 08:52
      Que "sense calces" era un relat d'una bona amiga meva anomenada sweetlady i no recordo pas que fos polèmic. Era enginyós, subtil, eròtic i sorprenent, i en cap cas un manual d'instruccions!

      Salutacions Tanga .

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.