Detall intervenció

Jaume

Intervenció de: Galzeran (homefosc) | 07-04-2015

has de llegir més i escriure menys.


Respostes

  • Pos que els presenti, aquests dos d'acabar, eh.
    allan lee | 07/04/2015 a les 20:09
    L'entenc perfectament, el xicot. I té sort de motivar-se en altres paratges, n'hi ha que no són aquí i tampoc van enlloc ( no guanyen concursos, perden els amics, perden la poca fe que els quedava en la bondat humana, beuen més del compte i/o escriuen relats idiotes que ja no llegirà ningú: quan la Terra s'apropi al Sol, en uns anyets de res, tots els llibres cremaran, i la darrera esperança serà abandonada, com la vida, mare meva ).

    Sobre altres questions, he llegit els comentaris: a veureee, pinta de xuleta, pos sí, la veritat, però quan un és guapo, oi, no pot fer una altra pinta...l'altre, doncs sí que sembla que algú amb mala bava hagi mal-paït uns éxits aliens: com si no fos cosa d'un moment, sinó d'una mala hóstia de díes...al meu poble en diuen negra enveja...ni cas, con su pan se lo coman.

    La Frèdia diu a la seva bio, en paraules d'altri que faig meves: No sóc pessimista, sóc trist. Però escriure era una llumeta, res, un parpalleig, una dolcesa que s'assaboreix en silenci i solitud...si tens aquesta llumeta, jo crec que hi és per sempre, i a vegades sembla que llengueix, i després s'encén i brilla, a dins del cor, per tot l'univers, pertot on ets, i mai et sents sol del tot.

    Una abraçada en la distància pel xicot del què parlem i per totes aquestes persones que tenen aquesta llum a dintre.
  • Ets un solet
    Endevina'm | 07/04/2015 a les 22:13
    ... i parlant del sol... ja falta menys per ser cremats!!!!????


    Sempre ens quedarà l'Argos! parafrasejant el Humphry des de Casablanca.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.