Detall intervenció

Ja que no fem repte clàssic, mira...

Intervenció de: Mena Guiga | 11-08-2017

Podríem contar una minihistòria (qual minihòstia literària positiva) per allò que ara que ha refrescat (tanta calda era...massa calda!).

Començo i qui vulgui afegir-hi la seva (veritat o inventada o mig mig que mai se sap o potser sí s'intueix...callo!)..

Aquí va:

Títol: EN JT
En JT anava rebotint per carrers i places demanant diners per a tallats o tabac. No se l'entenia quan parlava, veu baixa, sent ell alt. Els morros semblaven el cul d'un gos i segurament era degut a massa medicació, també. Si algú el convidava, fotuda cosa: no el deixaria de petja. Li diria, per equilibrar, que ell també l'invitava i li donaria escassos cèntims. L'altra persona no sabria què fer. Així, en JT, astut i malalt, malalt i astut, es procurava allargar els 3 euros diaris que rebia i que consumia en un tres i no res. El seu aspecte de gegant colrat colgava expectatives de desfer-se'n: fotia por si s'enfadava si es rebutjava la seva petició contínua. Per aquell motiu, els que queien en la trampa de fer una bona obra, havien de tocar el dos a fer de bones persones a una altra vila havent après la lliçó d'anar amb compte amb tipus del tipus JT.

(entre tres ha estat possible: Mena-TGNK-tyb)


El següent! Passin, passin!


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.