Detall intervenció

Ja m'està bé, que la propsta sigui d'en aleshores...

Intervenció de: deòmises | 19-05-2017

...Gràcies pel comentari massa bo per al text que es presentà. Endavant la màquina


d.


Respostes

  • Ja m'està bé, que la propsta sigui d'en aleshores...
    deòmises | 19/05/2017 a les 00:40
    ...Gràcies pel comentari massa bo per al text que es presentà. Endavant la màquina


    d.
  • RE: I bé, aleshores, et prenc la paraula...proposa tu el nou clàssic.
    aleshores | 19/05/2017 a les 08:17
    Jo proposo que en Deo proposi, ja que fa temps que guanya però no proposa,...i si voleu, els comentaris els fem a totes bandes. primer de tot cal triar bé el tema
    Tema 1 Tipologia escabrosa/policíaca
    :"...faré que t'ofeguis en el teu propi vòmit,...", un relat sobre com una guàrdia urbana, de posem per cas, Cincinatti, evoluciona fins a arribar a formular aquest propòsit.
    Hauríem de fer un relat que prengués per mostra quelcom semblant, el que passa que com jo només llegeixo darrerament al senyor KM - i que aplico a tot escrit que em surt del barret! - només tinc referències antediluvianes d'aqueste qüestions com Dashiell Hammett, Manuel de Pedrolo o Patricia Highsmith. Podria ser l'alegat final de l'acusat a "Joc brut": "Li vaig dir: fill de puta,..."
    Tema 2 Tipologia espies a la Generalitat
    ...el "procés" ...
    Hauríem de fer un relat tipus MVMontalban o John LeCarre, d'un passatge molt específic. Per exemple, de 'L'espia que tornava del fred", però només al final quan el prota se n'adona que el procés ha estat obra ordida per Mariano per desmuntar les odiades autonomies que desfan la unitat de l'espanya eterna i immortal, aprofitant-se de la bona fe dels catalans.
    Tema 3
    Soliloqui final de Molly Bloom a l'Ulisses. Aquest seria un tema per lluïment de la Mena i potser també del Deo. caldria resumir-lo en tres o quatre paràgrafs.

    Altres....????
  • Jo el que vull és facilitat...
    Mena Guiga | 19/05/2017 a les 16:50
    ...i facilitadors.
    O sigui: que algú proposi i que només -si el tema m'enceta el raig creatiu. escriure un (dos o tres) relats. La meva energia es centra en això i així de clar que ho dic.

    :)
    • RE: Jo el que vull és facilitat...
      aleshores | 20/05/2017 a les 11:40
      Bé, doncs, en aquest cas i sense perjudici que en Deo es manifesti( ;-)) poso en consideració vostra i de tothom la següent proposta de repte que presenta unes petites diferències amb el que hem anat fent fins ara.
      En lloc de fixar un tema, breument explicat, amb algunes condicions de paraules i llargada, com fins ara, proposaríem un text que caldria completar i acabar. Podria ser un text, extret d'un llibre o inventat.

      Per exemple:
      Repte DCLXXI
      Títol "La mare superiora"

      Termini fins el 5 de juny de 2017

      El guanyador serà qui tingui més vots de concursants i públic en general.

      Text a continuar (i corregir, si s'escau, de forma, gènere, detalls,...) amb un màxim de 1000 paraules i sens cap més condició.

      "Subjugat per la seva sensualitat, al noi del Gabinet d’Estudis, li queia la baba per la cap, la clàssica filla de la petita burgesia barcelonesa, avesada a vendre la seva persona, a imposar-se mitjançant delicats protocols verbals i no verbals, perfeccionats durant centúries a la capital catalana a fi d'afermar el poder personal; una acumulació de gestos, entonacions, paraules, roba, actituds, procediments, tots ells, en els quals era mestra i que la convertien en una desitjable, adorable, elegant, estilitzada, llunyana deessa, encarnada en una, en aparença, fràgil bellesa de somriure segur, atraient i un xic pervers.

      L’"informe" que duia sota el braç aquell vespre no era, ni molt menys un exemple de solidesa, podia ser contradit en diversos extrems, tenia punts febles, prou clars, sens dubte, per l'esmolada intel·ligència de la cap, que podia qüestionar amb el seu llenguatge estudiat, melós però punyent sempre.

      Aleshores, es va produir un fer casual mentre esperava la trucada convocant-a aquella reunió d’urgència fora ja de l’horari de treball: s’havia aixecat, neguitós i en la paperera d’una taula propera va veure que hi sobresortia una peça de llenceria femenina amb blondes, brodats i encaixos de bona qualitat."

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.