Detall intervenció

Infinita supèrbia i arrogància

Intervenció de: aleshores | 15-04-2015

Infinita supèrbia i arrogància, la del corresponsal del Finacial Times a Atenes, Tony Barber quan parla de l'actitud que pot prendre el govern de Syriza.

Aquest esquerranós haurà de fer front a la realitat de que s'està quedant sense euros i haurà de deixar de fer gestos grandilocuents anticapitalistes - ens comunica en boca seva però darrere seu estem veient als amos que li dicten què ha de dir: o això o millor que es busqui una altra feina- , clar!, a ell li toca insultar, menystenir i confondre, per a això li paguen; i avui ho té fàcil, aquests no tenen missils nuclears, només són el bressol de les nostres actuals idees)

El mateix, diu, li va passar a l'esquerranós britànic MacDonald que va pujar el 1931, el qual va tenir que traicionar les seves idees. Quina claredat de concepte la de Barber i quina exhibició d'hemeroteca!: tot això que diu vostè Tsipras - ens ve a dir - , són ruqueries per pujar al poder, però qui mana de debò - deixis d'eleccions - són els meus caps els que el posen la palangana amb el menjar per a gos pel qual em deleeixo.

Fins i tot li diu que farà un "kolotoumba", paraula grega que vol dir un salt mortal o tombarella per deixar enrere les seves idees. O sigui, com un artista del circ.

Desprès, seguint fidelment el que ell pensa que pensen els que li posen la palangana davant, mentre babeja, comença el joc de cometes: la cosa més ofensiva dels textos, per cert. Vol dir que se'n foten i no es creuen el que posen dins les cometes.

"Crisi humanitària": no se la creu aquest lacai

"Tornar a posar en marxa l'economia": es veu que funcionava molt bé - tret que anava cap a enrere l'economia però al palanganes de Barber això li és igual!

"Deute odiós o il·legítim" és veu que això no deu haver existit! Tot el deute que ara paguen els grecs (en realitat no el paguen ja que per més que s'hi posin no consegueixen fer-los pagar atès que prèviament els han arruïnat)

Demanar reparacions de guerra. Això no ho posa entre cometes perquè, clar, els anglesos van fer una cosa que va ser posar-se en contra de l'Alemanya nazi i poques bromes amb aquest concepte (és com aquí posar-se amb el Valle de los Caidos! Ja se sap qui va guanyar la guerra per aquest contorns) O sigui que aquest tema no té comentes però hi figura. Crec que també haurien de demanar reparacions a Churchil, que tècnicament se'l podria considerar un genocida per la neteja de comunistes i altres que va fer a Grècia.

O sigui que el nostre Barber, avisa de bon rollo als que manen a Grècia i que segur que llegiran el seu article al Financial Times, amb un títol enrevessat: Jo crec que diu: No aposteu perquè Tsipras aboqui els tossuts esquerranosos, però la veritat, no n'estic segur (Don’t bank on Tsipras dumping Syriza’s leftwing diehards)

En fi, m'ha recordat en tot - babes incloses - l'editorialista de La Vanguardia a qui sí que entenc..


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.