Detall intervenció

"Incerta glòria"

Intervenció de: aleshores | 17-03-2017

La sinòpsi diu:
Front d’Aragó, 1937. Lluís (Marcel Borràs), un jove oficial republicà destinat a un lloc temporalment inactiu, coneix una enigmàtica vídua de la qual s’enamora, la Carlana (Núria Prims), que aconsegueix entabanar-lo perquè falsifiqui un document que la converteix en la senyora de la comarca.

El millor amic del Lluís, el Soleràs (Oriol Pla), un oficial degradat, descobreix el frau i, a canvi de no delatar-lo, li exigeix que allunyi dels bombardejos de Barcelona el seu fill i la seva dona, de qui ell està secretament enamorat.

Quan la Trini (Bruna Cusí) arriba al poble no triga a descobrir la traïció del Lluís i s’estableix entre ells dos un “estat de guerra” que farà trontollar tots els seus fonaments morals.

Però, pel que jo recordo, [i he de dir que se'm va fer llarga, a trossos (i em van agradar, en canvi les cartes que enviada en sales al sanatori de tuberculosos on era Marius Torres)] La vídua tenia una estratègia però noe ra tan dolenta, les baralles amb la dona venien de lluny i el seu amic seguia sent un paio estrany, però el seu amic,..I entre mig hi ha un munt de pàgines,...
L'aniré a veure segons els comentaris que m'arribin, no fos cas que en Villaronga perpetri un "Pa negre" bis.


Respostes

  • crec
    Galzeran (homefosc) | 19/03/2017 a les 13:22
    que aquesta setmana l'anirem a veure, dimecres potser, ja te'n faré cinc cèntims dijous.

    Però afegir que, millor el pa negre del Villaronga que no pas el buit cinematogràfic. Millor que ho faci ell, que diu estimar l'obra, que no pas un xitxarel·lo qualsevol que esmicoli encara pitjor el guió.

    Fins dijous potser!
  • RE:
    aleshores | 20/03/2017 a les 07:48
    A veure, doncs,...no s'ha rodat a la zona concreta; Castel de cCbra, Cañizar del olivar, Estercuel,...on s'hi arriba per la carretera 420, passat Alcanyís,...sinó en altres indrets aragonesos,..

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.