Detall intervenció

In media res

Intervenció de: Taller de narrativa | 28-04-2017


La Julieta va venir expressament a la pastisseria a dir-me que, abans de rifar la toia, rifarien cafeteres; que ella ja les havia vistes: precioses, blanques, amb una taronja pintada, partida en dues meitats, que ensenyava els pinyols.

Aquest inici de la plaça del Diamant utiltza la tècnica clàssica del in media res. Però en el primer capítol d'aquesta novel·la hi ha un munt de tècniques i aspectes dignes de ser tinguts en compte. Per això des d'avui fins al proper dia 5 de maig l'estudiarem, compartirem les troballes interessants que fem i debatrem sobre l'aplicabilitat als nostres escrits.

Encara queden tres places per completar (10 autors) el taller de narrativa que hem posat en marxa. Animeu-vos i participeu. Si voleu més informació entreu a la bio d'aquest nick.

Lluís (Calderer)


Respostes

  • RE: In media res
    Ibeth | 28/04/2017 a les 19:16
    Quina iniciativa més interessant!!. Llàstima que just ahir vaig començar un curs d'escriptura creativa. Però estaré alerta per si mes endavant feu algun altre taller.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.