Detall intervenció

He guanyat....o no.

Intervenció de: Peer Cepció | 13-06-2005


És la primera vegada que visite el fòrum i estic trist. Acabe de canviar la meua fotografia.
He llegit acusacions de trampós i formulacions d'hipòtesis malintencionades sobre el resultat del concurs i el meu pas per esta web.

Vull defensar-me de tot el que se m'ha acusat:

1.-VISITES NOMBROSES O MIRACULOSES ALS MEUS RELATS. He llegit que sóc un especialista en acumular visites virtuals. Us contaré el miraculós sistema emprat per tal d'aconseguir tanta glòria:
Per la meua feina estic en contacte diari i directe amb unes 300 persones. Aquestes 300 estan en contacte amb altres 600. Els ordinadors que usen estes persones s'encenen de 5 a 7 vegades al dia. Si a algú se li ocorre posar una adreça com a pàgina d'inici del navegador les visites es multipliquen, el que no vol dir que estes mateixes visites no siguen alhora lectures. Açò ja no ocorre perquè hem aplicat un filtre a la xarxa per tal que no es produïsquen més visites a determinades adreces. El filtre està actiu des del 16 de maig, just una setmana abans de començar el concurs.
Una cosa m'ha agradat de tot açò, i és que sóc l'únic (segurament) que té un relat amb un nombre de visites negatiu (-88) i això és digne de ressaltar. Gràcies.

2.-VOTACIONS MANIPULADES. He de confessar que els 7 o 8 primers vots rebuts al concurs són de gent propera a mi als quals he comentat l'activitat de RC i s'han animat a participar. No els he ofert res a canvi però estic segur que m'han votat perquè els el vaig ensenyar abans d'enviar-lo i els va agradar. Tots els que escrivim ací tenim amics que ens lligen sempre. De tota manera encara resten 22 vots que no sé d'on vénen.

La percepció ens fa diferents. Jo observant amb il·lusió l'augment progressiu de vots (a partir del 12 molt lentament) i altres integrants d'esta peculiar comunitat especulant sobre la procedència d'eixos vots i fent créixer una "conspiració" malcorada.
Tinc la sensació (subjectiva del tot) que este rebombori s'ha armat perquè no ha guanyat una dels qui jo anomene respectuosament "vaques sagrades". Ha vingut un esmaperdut fent textos banals i ens ha furtat el lloc. "Hauria d'haver guanyat una poesia que és el que més ens agrada i ens proporciona millors vivències estètiques amb les seues sinestèsies, paronomàsies, quiasmes, anàfores i subversions tipogràfiques". No vull dir que açò últim és el que penseu alguns, però és la meua sensació sempre subjectiva.

Solament em resta el més important, donar les gràcies a tots aquells i aquelles que m'han votat perquè em coneixen (que són igual de vàlids) i als que no em coneixen. M'alegre d'haver-vos agradat.

Segurament canviaré de pseudònim per seguir escrivint lliurement i sense un passat tan aborronador i infantiloide.
Au!


Respostes

  • RE: He guanyat....o no. una aclaració
    Conxa Forteza | 13/06/2005 a les 19:11

    jo no he parlat quasi dels teus vots, no em referia a tu, de les milers de lectures si ... i no és la primera vegada que se'n xerra al fòrum .. has de entendre que una persona que en molt poc temps acumula més de 3.000 lectures, dona que pensar ... jo no he dit res del teu relat si es mereixia guanyar o no, a mi em va agradar ... el vaig trobar divertit .. i en cap moment he dit que el concurs no fos valid fins i tot t'he felicitat ...
  • RE: He guanyat....o no.
    T. Cargol | 13/06/2005 a les 19:26

    Peer-cepció (enhoraboan pel pseudònim)
    El concurs queda desequlibrat, d'aquesta manera (no és questió personal, jo he tingut dos vots, només), no desvirtuat perquè es pot veure més o menys qui hauria guanyat si la situació de partida hagués estat més equilibrada.





  • RE: He guanyat....o no.
    qwark | 13/06/2005 a les 19:45

    Després de la manifestació de marroquins defensant el dret del seu país a ocupar-ne ilegalment un altre i de la manifestació de Salamanca reclamant el dret a quedar-se coses robades, crec que hauriem d'estar més insensibilitzats per assumptes com el cas Peer Cepcio.

    Maneres de fer trampes n'hi havia moltes i ben fàcils. Potser els organitzadors del concurs van pecar de massa fe en la raça humana (Quina classe de frustrat emocional faria trampes per guanyar un concurs com aquest?). Jo demanaria una mica de respecte per intentar que la gent que porta la web no hagi d'estar intervenint continuament per disputes infantils.

    Bé, d'en Peer Cepció en sí, no tinc res a dir. Potser sobrava una mica el discurs victimista. No cal que et canviis de nick, ni que marxis a una altra web, noi. Va, escriu, que et seguirem llegint.
    • que quedi ben clar : AQUÍ NO HI HA CAP VACA SAGRADA!!
      Marc Freixas | 13/06/2005 a les 20:04

      No m'agrada això que has dit noi!! has guanyat... enhorabona

      però no diguis coses sense sentit siusplau!!

      jo sóc POETA PER VOCACIÓ

      ESCRIC PERQUÈ EN GAUDEIXO...

      I PERQUÈ EM DONA LA GANA

      -espero que entenguis les meves paraules-

      ah... mmmh, mira, aprofito altre cop per felicitar-te :

      FELICITATS, ENHORABONA...tens un gran talent, ho saps

      però vols saber una cosa noi?

      doncs que mai he guanyat cap tipus de concurs literari... i no vull dir res més, que ja he dit molt!!
  • JO ET VAIG VOTAR!!!
    kispar fidu | 13/06/2005 a les 22:12

    i m'antinc el meu vot!!! i la veritat, és que no trobo massa bé tot aquest moviment que s'ha generat pel fòrum en contra... A mi em va agradar molt el relat, i el vaig votar perquè em va cridar molt l'atenció!!!!!

    I per exemple (no és per ofendre, eh,... però el primer relat del concurs que vaig llegir, va ser el del Marc Freixas... i la veritat, és que no em va impressionar.... era senzill, i no dic que no estés bé... però jo no li vaig trobar massa cosa d'especial... i personalment, em va agradar molt més el teu que el seu...). I que també penso que a vegades no es dubta gens de les accions dels que ja són més "famosos" pel web... i no se'ls jutja... en canvi... amb gent nova, que encara no ha tingut la oportunitat de fer-se camí, és mira més prim...

    Jo et dóno el meu suport... i que sàpigues que un d'aquells 22 vots, va ser meu, i que encara el mantinc!!!

    Apa! Ciao!!!
    Gemm@

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.