Detall intervenció

guay...

Intervenció de: Yrch | 19-07-2005


o sigui que l'únic que t'interesa és que el teu nom surti en un llibre, que després també surti en una revista i que te saludi l'alcalde? que es valori la teva obra per si mateixa no, oi? tens molta personalitat noia... depens dels demés!


Respostes

  • Un xic tard, però millor que no dir res
    XvI | 18/07/2005 a les 23:36

    A mi em va fer ilusió poder participar en el llibre de relats. Al de poesia no hi enviaré res perquè no tinc res per enviar, però vaig interpretar la proposta com una solució enginyosa per publicar un llibre que potser d'altra manera no s'haurien arriscat a publicar.
    D'això que he llegit per aquí de fer-se rics a costa de la gent, home, em sembla hilarant. En qualsevol cas, personalment m'encantaria que aquesta gent (que no conec) d'Omatech i laQuadriga en treiessin profit de tot això, perquè seria la millor manera de fer que RC tingués una llarga vida, i que de tant en tant es publiquesin reculls, en qualsevol cas un ja el tenen venut.

    Pel que fa a respectar les opinions està molt bé, però això val també per les favorables (no només per les crítiques).


  • RE: farta de llegir parides i + parides (llibre)
    Equinozio | 18/07/2005 a les 23:37

    Totalment d'acord AnNna!

    Si juguem a ser poetes i escriptors, doncs perque no que et publiquin un parell de poesies.

    A mi em faria molta ilusió, i tmb els faria als meus amics i familiars que els hi ensenyes.

    Cadascú viu amb els seu somnis.

    Equinozio
    • RE: RE: farta de llegir parides i + parides (llibre)
      David Gómez Simó | 18/07/2005 a les 23:47

      Sembla mentida com s'enfila la gent...

      Veien com ha anat la tarda m'agradaria recordar a tothom que:

      1er. les editorials no fan la cultura, la venen. Estem parlant d'una empresa a on la gent, per molt bona voluntat que tingui, s'ha de guanyar la vida.

      2on. a tots ens a quedat prou clar les condicions, per tant, participar o no es una opció personal que prenem com adults sense que s'ens coaccioni.

      3er. i aclarits aquest dos punts, inventar-se un verb en un relat queda molt bé i es creatiu, utilitzar-lo per agredir verbalment a qui es proposa quelcom de bones maneres es una pixada fora de test.

      I aquí m'aturo. No tinc ganes de donar-li més voltes al tema, segur que hi han millors coses de les que parlar i més profitoses.
  • guay...
    Yrch | 19/07/2005 a les 00:18

    o sigui que l'únic que t'interesa és que el teu nom surti en un llibre, que després també surti en una revista i que te saludi l'alcalde? que es valori la teva obra per si mateixa no, oi? tens molta personalitat noia... depens dels demés!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.