Detall intervenció

Front als Borrells i Cia: Junts i de cara

Intervenció de: aleshores | 10-10-2017

Gran orador Borrell però del costat sofista. Bon català pallarès, s'ha de dir.
Però fer una manifestació a la qual hi dona suport, entre altres entitats indesitjables la Fundación Francisco Franco i en la qual es titla als catalans pro-referèndum de fanàtics,....
I no l'estem sentint en defensa del president Companys i sobretot del que està viu, el president Puigdemont! O en defensa del pacífics manifestants de València a qui van massacrar els seus companys de mani.
Parla bé Borrel però que "...no ens vingo a abengo a..." (disculpeu no he pogut evitar el joc de paraules de vingo (de venir) amb abengoa)
O sigui, ves amb abengoa i no ens facis més sermons, sabem el que vé i no hem de fer cap desbandada: junts i de cara.


Respostes

 • RE: Front als Borrells i Cia: Junts i de cara
  bloodymaruja | 15/10/2017 a les 20:26
  Aquí teniu un document amb algunes de les sentències de mort que va signar Companys: . Civils i famílies senceres ( mireu els cognoms)
  Creieu-me; és un altre punt de vista.

  http://en.calameo.com/read/004952338ee5742a83b61
 • RE: Front als Borrells i Cia: Junts i de cara
  aleshores | 15/10/2017 a les 21:29
  En època de guerra hi deu haver sentències de mort, per exemple pels espies. Però no són execucions extrajudicials. Digueu, si creus que ho són. Molt diferents són les morts, per exemple d’alcaldes pel sol fer de ser-ho, en suposats judicis per no ser afecte als golpistes. Aquest és el cas del tiet avi d’un amic i que ell no va conèixer ((el seu assassinat) fins que ja passava dels 50 anys. La repressió va ser directa per part dels golpistes tret que tinguessis algun aval, actiu!, de dreta per evitar la mort.
  No s’ha parlat de Companys en aquest sentit, però si tu tens elements, explica’ls. El govern de la Generalitat va aconseguir parar la violència extrajudicial a Catalunya que es va desfermar després del cop.
  Per l’altra banda les desaparicions i morts vant ser oficialment programades (Lorca), van ser acceptades p.e. pel Coronel Yagüe, que quan anava cap a Madrid des d’Extremadura va admetre que havia eliminat a 4000 extremenys per a no deixar-los a les seves espatlles.
  Aquest senyor té monuments i una fundació. Però el més greu és que 40anys després de les primeres eleccions, els desapareguts del nacionalcatolicisme en nombre oficial de 114.000 segueixin sense ni una trista plaça a les cunetes. És un delicte que no caduca. El govern fa cas omís de la justícia internacional.
  Tenim un acusat de genocidi amb mausoleu. En fi.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: