Detall intervenció

És el primer cop que escric al Fòrum i voldria saber

Intervenció de: Marcel Vidal | 23-02-2005


és que no ho he sabut trobar... Voldria saber si, a efectes de presentar algun relat a un concurs, el fet d'haver-lo publicat a relatsencatalà implica que ja no sigui inèdit.... i per tant no s'hi pugui presentar... Us agraïré moltíssim les respostes!!. Una abraçada a tota aquesta gran família de relataires.


Respostes

  • Bolet # 2 [ETAPA 1] - "El noi dorm en un bassal d'aigua, envoltat de papers xops, de tinta escampada, amb una ampolla de cervesa a la mà. No sent com el capellà, des de fora, remena el grapat de claus per trobar la que obre el bar; ni tampoc s'adona de re
    EmmaThessaM | 05/11/2006 a les 20:07


    Has trobat un bolet!


    Deixa constància de la teva troballa, penjant una resposta a AQUEST missatge i, si ets el primer, sumaràs 1 punt verd.



    Afanya't!


    Si al final de la recerca ets el qui ha sumat més punts verds, rebràs un comentari de tots els caçadors de bolets de la temporada i se t'obriran les portes d'un lloc recòndit del bosc només accessible per uns pocs privilegiats.

    Fins el 12 de novembre, suma punts verds trobant el màxim de bolets. A partir del 12...

    Estigues atent al fòrum.

    • RE: Bolet # 2 [ETAPA 1] - "El noi dorm en un bassal d'aigua, envoltat de papers xops, de tinta escampada, amb una ampolla de cervesa a la mà. No sent com el capellà, des de fora, remena el grapat de claus per trobar la que obre el bar; ni tampoc s'adona d
      Àfrika Winslet | 09/11/2006 a les 10:04

      Uooo! He trobat un altre bolet!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.