Detall intervenció

És el mateix fòrum?

Intervenció de: Ilargi betea | 28-04-2006


Buff, feia mooolt de temps que no entrava al fòrum i dedicava una estona a navegar per aquest univers paral·lel a la plana...

La veritat és que ara preferiria no haver-ho fet, perque me'n vaig amb un regust que no m'agrada gens. Per què hi ha gent que només busca mals rotllos? realment és el mateix fòrum que vam crear per poder parlar-nos i conèixe'ns millor? la impresió que n'he tret aquest matí ha estat més aviat un camp minat on has de vigilar qùe fas per no sortir volant pels aires...

En la meva opinió tothom pot escriure el que vulgui, valorar amb la nota que li sembli a qui li surti dels nassos, i tenir el pseudònim que li roti, sempre que ho faci amb respecte.

Per cert, sóc la Clàudia Alonso Granados... per si algú pensava que aquest comentari no era sincer perque m'amagava rere el meu nom literari.


Respostes

  • Lluneta plena!!!!!!!!!!!!!!!
    brideshead | 28/04/2006 a les 12:10

    hola!!! com va tot???? Un motiu de molta alegria, aquest de veure't per aquí!!

    I pel que fa a tot això que esmentes.... no pateixis gens, aquí som prou assenyats com perquè coses així no afectin l'esperit magnífic que caracteritza el nostre web!

    Un petó molt gran!
    • t'acabo de comentar ilargi
      Marc Freixas | 28/04/2006 a les 12:21

      t'he deixat el meu humil comentari en el teu últim relat... espero que t'agradi


      i no pateixis,
      la gent de rc sempre serà immensa, et farà costat en tot el què necessitis... d'això n'estic segur


      un petó, una abraçada


      salut

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.