Detall intervenció

És curiós...

Intervenció de: Underneath | 06-02-2008


És ben curiós el món relataire (i, per extensió, aquest submón que Internet ens ofereix, i fins i tot m'atreviria a dir que és curiosa la vida, si no fos perqué a vegades sospito que em patina la neurona i vaig massa enllá en les meves reflexions).

És curiós, dic, tot el que et pots implicar en un món com aquest en un moment donat. Vas a les trobades, coneixes gent, comparteixes idees i bestieses, aprens un munt de gent més savia que tú, et fas una mica més savi tu mateix, i potser algú acaba aprenent de la teva saviesa relatairament adquirida.

(També és curiós escriure amb un teclat sense accents oberts al forum de relats en catala...)
Tanquem parentesi...

D'un moment com aquest, inevitablement, te n'emportes amistats. Amistats que acaben trascendint al que es podria dir "Et llegeixo de tant en tant". I que durin, que durin. T'emportes, a vegades, més que amistats, a vegades menys que amistats. Te n'emportes muntanyes de bons records. Trobades i destrobades, viatges en cotxe i en bicicleta, com aquell qui diu.

Pero la vida fa voltes, i estas tan ocupat que la petita gran comunitat passa a ocupar un lloc secundari o desgraciadament terciari en una vida estressant. I un bon dia, al cap del temps, vols donar un tomb pel forum, a veure si les coses han canviat. I veus que no. Que les ocurrencies d'en Fost, les rialles d'en Mandalf i els acudits d'en Maurici segueixen voltant pel Ciberespai.

és aquest un oasis inamovible?


Respostes

  • RE: És curiós...
    Àfrika Winslet | 06/02/2008 a les 00:36

    És l'oasi de qualsevol que s'hi vulgui acostar i on tothom que hi és avui procura allargar la dilatada goma del temps i l'espai (i el bon rotllo) pel que vingui demà... I si demà, avui, ahir o algun dia dos de nosaltres ens tornem a trobar, encara podrem recordar com si fos fa dos segons l'última trobada, t'imagines?? Això són precisament els oasis!!
    Vols fer una petita parada en el teu camí per admirar la grandiositat del teu desert, perdre't en reflexions emmirallant-te en la lluna, bevent de l'aigua que trobaràs als teus peus i compartint menjar, rialles i paraules??

    en resum... vindràs al sopar?? jejejeje!
    • RE: RE: És curiós...
      Underneath | 06/02/2008 a les 01:18

      Per poc que m'agradi, depen de tmeps i de diners (dos conceptes que, al cap i a la fi, detesto bastant)

      he tingut un dia mol complicat i em moro de son, pero dema minformo del soparet i dic alguna cosa ;)
  • Ja se sap...
    Maurici | 06/02/2008 a les 08:49

    ...que mentre algú mantingui al foc encès, aquí sempre s'hi pot parar un moment a descansar, riure, desconnectar, cridar, esbravar-se, llegir, xafardejar, parlar, escriure, somiar...

    Ets car de veure, però me n'alegro que hagis trobat un momentet per passar a dir hola.

    Apa, Underwear, vagi bé i nus vemus!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.