Detall intervenció

Equipació del Barça de l'any que vé

Intervenció de: Anònim | 03-12-2012

Hola, la setmana passada vaig poder veure una mostra de la nova equipació que portarà el barça l'any que vé. Si a algú li interessa, aqui teniu una explicació de com serà:

- La samarreta titual serà amb quatre barres vermelles un pel més primes del que estem habituats sobre el típic blau. Recorda en certa manera a la de l'any passat però sense que es tornin primes a la part inferior. En quan a les mànigues, no hi haurà cap franja, serà de color vermell a la part inferior i té un efecte de difuminat cap al blau, semblant a com ho fan aquest any, però ho faran amb ratlles enlloc de punts. Pantalons blaus sense cap detall i els mitjons amb el mateix efecte difuminat, amb la part inferior vermella i la part superior blava

- L'equipació suplent, com ja haureu sentit, intenta imitar la senyera. La samarreta, de fet, és idèntica a la titular, però en color groc enlloc del blau. Això sí, és un groc molt clar i cridaner, semblant al groc dels pantalons que utilitzen aquest any. Això de substituir el balu per al groc també és aplicable per les mitjes. Pel que fa als pantalons, seran de color vermell.


La veritat és que no estan malament, però tampoc és res espectacular (la veritat és que estèticament la nike és molt millorable). Tot i així, quan les veus al segon o tercer dia, milloren. Suposo que és qüestió d'habituar-s'hi


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.