Detall intervenció

Els falciots

Intervenció de: Maria Pilar Palau Bertran | 28-06-2006


Aquesta consulta va dedicada a Alan Lee, més que un relat crec que és un bonic tema o almenys interessant que podríem aportar aquí informació tots junts, gràcies a tothom que vulgui participar.

Hola Sílvia, et volia fer unes preguntes:

Tenim un pati on hi dona una paret mitgera a la que hi ha uns respiralls que són uns tubs d'uralita que fan colze avall, allí dintre hi viuen els falciots, les cries no veuen la llum només per la claror tènue que els arriba de a baix. Quan ja són adults i estan per volar és curiós veure que es deixen caure avall i es posen a volar com si ho haguessin fet sempre, com ho fan? Si aquestes bèsties no han tingut no han pogut entrenar, per exemple els altres ocells, les àguiles uns dies fan proves i bategen amb les ales i altres ocells, com els pardals també ho fan. T'he volgut preguntar el dels falciots perquè ens crida l'atenció que surtin tant decidits d'aquest forat decidits a volar per sempre, menjant, dormint i tot fet al vol. Espero algunes explicacions per part teva ja que pels estudis crec que en deus saber molt més que nosaltres.

Gràcies maca i una forta abraçada.


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.