Detall intervenció

El DLXXXVII us espera

Intervenció de: aleshores | 22-02-2015

Repte clàssic amb tres "X" , sobre crims en ambients rurals idíl·lics i una mica claustrofòbics, animeu-vos, podeu fer la vostra aportació a aquest clàssic.
Recordeu-vos-en de Steinbeck: Homes i ratolins, aquells dos jornalers que van de granja en granja per Califòrnia. La cosa acaba malament! Endavant, companys,...
Repte clàssic Fondalades de la por"


Respostes

  • Responsabilitats
    Rubba Bertanero | 23/02/2015 a les 15:31


    Les obres a la casa rural de "Can Xerric" anaven a marxes forçades. El dissabte al matí era la inauguració i ja érem a dijous tocat.

    L´alcalde de Terratremuls n´estava cofoi de la seva darrera iniciativa, obrir una casa rural per a grups per a celebrar-hi els seus actes, cursos i tallers. Era un bon cop a la oposició i un gran pas per poder tornar a ser reelegit. Amb aquella iniciativa, el poble arraconat a la serra de Marta, agafava un nom,i, a més representava una entrada nova de diners per a la gent que hi tenia negocis.

    L´Emilio, el batlle en funcions, donava ordres a tothom:

    - Vinga, foteu-li canya. Cagundésss!, a veure si encara li hauré de fotre jo un cop d´aixada!

    Divendres a la tarda, només quedava que arribés l´instal.lador de la caldera. Havien habilitat la pleta per encabir-hi les calderes de gas i els equips d´aire.

    L´alcalde donava presses:

    - necessitem calefacció i aigua calenta. Demà al vespre, després de la inauguració ens arriba el primer grup "L´Associació Kàrmica- l´any 2016 s´acaba el món".

    L´operari de calefacció, Manel Aramifico, amb les presses havia fet un foradet a un dels tubs de la instal.lació de gas, l´alcalde li va dir que un foradet el tapava ell amb un cop de pixa.

    La inauguració va ser fantàstica; hi era tot el poble. A la nit els de la Associació inauguraven una instal.lació modèlica.

    A la nit, el gas es va esmunyir silent, silenciós, covard, captivador ...i, es va fer amo i senyor de la casa i dels seus primers hostes.

    L´endemà la televisió parlava d´un suicidi col.lectiu. L´alcalde es planyia de la mala sort del poble.I, l´operari de les calderes portava un nou càrrec de consciència a sobre.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.