Detall intervenció

Ei, Shuhua!!!

Intervenció de: Josep Clínez | 01-03-2005


Amb tu volia parlar, wapisima. Saps que t'he dedicat un poema???Es diu "Mai no diguis sí, si el cor et diu no (per la shuhua)". Potser ja l'hagis llegit, no ho sé, però vull que em deixis un comentari (bé al relat o al fòrum) per a saber si ho has fet. En principi el poema no anava per tu, però quan el vaig acabar i el vaig rellegir vaig dir: perfecte per la shuhua. Perfecte perquè trobo que irradia optimisme, cosa que tu dius que als meus escrits no hi ha. I d'això et volia parlar: tu dius (o almenys ho entenc així) que tot el que he escrit és trist, pessimista. Bé, no et diré que no, sento una forta predilecció pel drama, però també tinc un costat més humorístic, més feliç, com demostro al teu poema dedicat o a, entre d'altres: El show de les Barbies, Converses mare-filla i El meu primer monòleg. M'agradaria que llegissis algun dels que t'he dit i que em donis la teva opinió, a lo millor a partir d'ara em veuràs amb uns altres ulls, no???

Petons, espero resposta.


Respostes

  • l'he llegit, l'he llegit
    Shu Hua | 01/03/2005 a les 21:23

    mentre anava, obedient, a llegir els caps tallats, m'he trobat el meu nom al costat d'un poema. M'ha fet molt il.lusió. I ja et llegiré els que em dius. Gràcies a aquesta idea dels Coments, he aprofondit en autors que valen la pena, i val la pena no quedar-te només amb un relat, sinó amb el conjunt de l'obra. Demà et llegeixo. Bona nit, guapo.

    Glòria

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.