Detall intervenció

Ei, fantàstic!

Intervenció de: Carme Cabús | 23-03-2013

Jo vaig prometre que hi participaria. No puc deixar de complir... amb molt de plaer... i de gràcies per al Lluís i el deo (on ets? Ens fas tota la falta del món).
Petons, gypsy!


Respostes

  • Ei, fantàstic!
    Carme Cabús | 23/03/2013 a les 16:51
    Jo vaig prometre que hi participaria. No puc deixar de complir... amb molt de plaer... i de gràcies per al Lluís i el deo (on ets? Ens fas tota la falta del món).
    Petons, gypsy!
    • RE: Ei, fantàstic!
      gypsy | 23/03/2013 a les 16:54

      Petons Carme. Ens retrobem al melo!
      Gràcies Lluís, altre cop per la proposta.
      Deo, t'esperem.
  • RE: per deomises i Lluís Dargo
    gypsy | 23/03/2013 a les 16:52

    disculpes, m'he deixat una 'S', Lluís Dargos

    ;)
  • gypsy, Lluís, Carme...
    deòmises | 23/03/2013 a les 18:38
    No he marxat. He deixat reposar i descansar el Melorepte. Per convocar el 218 amb ganes i força, que no s'impregni de cansament o de poca empenta. Cal fer-ho entre tots i totes, modificant el necessari per trobar una fórmula per engrescar-nos en cada nou repte (de qualsevol mena).

    Ja sé que la feina, els terminis (algú recorda quan es va posar el crit al cel en allargar-se el termini del Repte Clàssic de tres dies a una setmana? I ara sembla que una setmana sigui limitat... Quines ironies...), la gent que arriba nova a la pàgina i potser hauria de tafanejar-nos més en el fòrum, ... Hi ha moltes formes, segur que es trobaran i el Melorepte seguirà, com els altres Reptes, igual de compatibles, que uns no anul·len els altres perquè cadascun té unes característiques particulars, segons el meu parer, sempre criticable.

    Lluís, em sembla bé la teva proposta, la tindré en compte junt amb la que tinc pensada o que em ve a la ment. Gràcies per les vostres mostres d'ànim, rnbonet també; brins, ninona... no sé si em descuido gent que ha deixat les seves opinions... Si és així, disculpes.


    d.


    PS: demà, diumenge, hi haurà Melorepte218. Ja en tenim tres, com a mínim, de participacions??

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.