Detall intervenció

Doncs per no recordar...

Intervenció de: benaflec | 21-04-2005


tens flashos molt reveladors. Ara seriosament, a mi em sembla que a part d'estar com un llum, faries bé de deixar d'amenaçar, perdó, d'"avisar".


Respostes

  • RE: JO NO HE AMENAÇAT A NINGÚ! SOLS HE AVISAT!
    Ferran de Montagut | 21/04/2005 a les 12:51

    Sols l'he donat un cop d'atenció, perquè abans de afirmar i dir-me coses de que jo copio o traduiexo temes d'Internet, aquesta senyora que em mereix tots els meus respectes, ja que la desconec, sols vaig dir que abans de dir quelcom sobre mi! Que contes fins a cent i que si en un lloc public com es aquest ... Aquesta senyora Conxa, no m'havia ni tant sol de posar el seu escrit o comentari de que jo copio en el meu conte UNA DONA POBRE! Que qualsevol que en ell entri a llegir-lo, de mi es pot pensar el pitjor! Dita Senyora Conxa ni jo la conec, ni ella em coneix a mi, crec que potser abans d'entrar a Relats, ella i jo potser haviem xerrat per Internet, dons la tenia, dic tenia inscrita en els meus amics del Messenger, avui ja no hi es. Però en realitat no recordo ni qui es!
    Potser si que l'he amenaçat amb denunciar si continua amb els seus quinze, però a tall d'avís, no es el meu estil fer cap malt a ningú. Atentament Ferran de Montagut
    • RE: RE: JO NO HE AMENAÇAT A NINGÚ! SOLS HE AVISAT!
      Conxa Forteza | 21/04/2005 a les 13:08

      si no estic al teu messenger és perquè fa temps que et vaig treure, i quan darrerament m'hi has volgut tornar a agregar jo no t'he acceptat. Calladet estaries més guapo, i ja he dit que donava per acabada aquesta història, a Mallorca deim " Qui no vol pols que no vagi a s'era" a bon entenedor poques paraules.
      • RE: RE: RE:CONXA COM DIUEN ELS CASTELLANO PARLANTS!
        Ferran de Montagut | 21/04/2005 a les 23:14

        (Quien calla otorga) Hi aqui a Catalunya es diu Qui dona comcells, primer que es miri al mirall ; ell o ella, en aquest cas ella tu primer abans de dir quelcom sobre mi ho altre persona, primer mirat be al mirall! Hi aqui acabo aquest sarao que mes aviat sembla per escrure una novel·la. Ferran
    • Doncs per no recordar...
      benaflec | 21/04/2005 a les 14:07

      tens flashos molt reveladors. Ara seriosament, a mi em sembla que a part d'estar com un llum, faries bé de deixar d'amenaçar, perdó, d'"avisar".

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.