Detall intervenció

Doncs jo parlo sense embuts...

Intervenció de: boigboig | 12-05-2008


De tant en tant miro el fòrum i he seguit la discussió conquests dies amb molta atenció. Primer em pensava que era interessant, però després de l'últim que ha passat ja he tingut les coses més clares.

¿Serà coincidència que hi ha una persona que tenia per intel·ligent que proposa aferrissadament un atac directe a certes aspectes de la pàgina i quan no se li fa cas diu que se'n va a la competència?

Hi ha gent que no entén la essència de internet: que la gent sigui lliure de dir el que pensa, tant si et vol fotre la punyeta com si et vol elogiar. Per això certa pàgina que no mencionaré no té gaire èxit: t'has d'identificar amb el DNI a la boca per a poder dir alguna cosa, i després et censuren el que dius.

Serà potser perquè està portada per un milionari que vol blanquejar els diners d'alguna manera, i la llibertat i tota la resta l'importa un rave? No té ni comparació aquella pàgina i aquesta. Que ha generat aquella pàgina? Ha estimulat potser l'escriptura i la comunicació entre la gent que escriu? Ha estat capaç de fer que la gent que escriu s'organitzi proposant reptes, fent propostes, debatent temes que ens interessen a tots?

A mi que l'escriptor dels tintins i la senyoreta dolça (sabeu, són la mateixa persona) vulguin marxar perquè no hem volgut dinamitar la pàgina tal com proposava no només m'importa un rave sinó que m'ensenya una cosa molt important: hi ha qui estima la pàgina i hi ha qui no. Hi ha qui té un ego tant amunt tant amunt que sols pot viure a la seva torre de marfil. Doncs que si quedi!

Segur, segur, que dic el que molta gent més conciliadora es calla però pensa. Doncs ja està dit, que per alguna cosa els bojos tenim fama de dir la veritat sense embuts.

Boig!

p.s. I ara, a escriure i a disfrutar, que són quatre dies!


Respostes

  • RE: Doncs jo parlo sense embuts...
    Àfrika Winslet | 12/05/2008 a les 14:27

    Feia molt que no et veia per aquí... però estic contenta de que hagis aparegut per dir quelcom que molta gent pensa i defensa: la llibertat que pot donar (i treure) Internet.

    Sempre estaré a favor de la llibertat en qualsevol de les seves expressions i amb tot el que comporta, que no sempre són flors i violes...

    En concret, el que em va atraure d'aquesta pàgina (perquè al principi vaig provar-ne algunes més i gairebé només em vaig quedar amb aquesta) és la seva manera de fer, l'organització i l'ambient que s'hi respira. Si això canviés (i fos en negatiu, com sospito que seria) ja no seria el mateix i, de fet, només seria una còpia de quelcom que ja existeix i que hom pot decidir que li agrada més, és clar! Però no ens treieu als que estimem lo bo i dolent d'aqueta pàgina l'essència de RC.

    Torno a dir: sempre he estat i estaré oberta a tot el que comporta tenir el meu raconet aquí, a RC. Em quedo amb tot, sabent que res és perfecte però escollint els defectes i virtuts que vull i que són a RC.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.