Detall intervenció

Dinar de sant Jordi i altres misteris de goig.

Intervenció de: Misteric | 12-04-2013

El tema dinar per un dia amb tant de possible misteri com el de Sant Jordi, va existir de debò el drac?..i La princesa? ...i Sant Jordi???? de moment e primer misteri serà a on queda aquest anys la paradeta. Però podem començar alguna cossa mes. P.e. Que sigui a on sigui la paradeta penso que m'ho podré arranjar per ser-hi a LES DUES ( tocades, o ben tocades o quart de tres, que no falti misteri) La segona es que dinaríem com altres anys a un Nostrum, doncs no acostuma a haver-hi gaire gent. Podem disposar d'un menjador, amb flexibilitat, cadascú es mira el que mes li agrada, s'ho paga a caixa i a menjare...
La cossa aquest any seria fer-ho tant a prop de la Rambla de Catalunya com Rambla de Catalunya 20 al costadet de Gran Via. Què us sembla si anem fent llista?

Mistèric.
Rufa.
... podeu anar clarificant misteris, apa!


Respostes

  • RE: Dinar de sant Jordi i altres misteris de goig.
    polpa d'aire | 12/04/2013 a les 20:51
    m'agradaria dinar amb vosaltres (mai he anat a la paradeta ni m'he pronunciat en persona) però treballaré. Si puc buscaré la paradeta quan plegui a les 19.

    Que vagi molt bé!

    :)

    Polpa

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.