Detall intervenció

Diades a Catalunya i a Mallorca

Intervenció de: Joan Antoni Estades de Moncaira i Bisbal | 11-09-2006


Hola. Som jo. El tronat mallorqui al dir d'alguns que creuen coneixer-me. Allà cadascu amb la seva consciència, que jo no tinc perquè donar explivcacions de perquè m'agraden les al-lotes/ noies maques i joves i no les de la meva edat . I tampoc he de donar explicacions a ningú sobre l'opinió que tenc de l'anomenada igualtat de genere i de l'actual doctrina femenista.

Bé avui 11 de setembre és la Diada de Catalunya. La festa nacional dels patriotes catalans. Data que també sentim tots quants xerram català.

Demà a l'illa en recordança d'una jura de furs de Jaume II de Mallorca es celebrarà la Diada de Mallorca.

La presidenta del Consell Insular ha repartit moltes banderes mallorquines amb elcastellet.

La gent espanyolista i del partit popular - fins ara defensors de la tal bandera - estàn que fan flamada per la decisió presa per Donya Maria Antònia Munar i Riutort.

Malauradament hi ha qui de l'altra acera els fa el joc discutint que la Diada hauria de ser el 31 de Desembre ( dia de l'aniversari de Jaume 1º a la Medina Mayurka el 1.229 i darrer dia de l'any civil) i no el 12 de setembre o dient que si acàs posaren ,a la finestra o al balcó de casa seva , una estelada o una senyera sense més guarniments.

Davant aquest magnific panorama mallorquinista el diari del gran Pedro Jota ja pregona l'estrpitos fracàs de la bandera mallorquina demà 12 de setembre a tota l'illa de Mallorca.


Respostes

  • RE: Serrem clar, sense embuts¡¡¡
    Josep Bonnín Segura | 11/09/2006 a les 17:25

    Que tenim a Mallorca (politicament parlant)

    Un Pius Pius, que governa en majoria absoluta.
    amb una televisió espanyol-mallorquineta (el català no s'empra i quan s'empra es fa malament i amb un esbart barbarismes i castellanismes.
    Un nacionalisme dretà de pa en fonteta i ball de bot, regentat per "la princesa de Costix". Dª Maria A.Munar
    Un PSM, que encara no sap que ha de ser quan sigui gran, si nacionalista o socialista. I que ara s'ha dividit en parts, idó el que ens mancava per donar molts d'anys de govern al Pius Pius.

    Uns verds i una Izquierda Unida.

    I una "apunt" d'Esquerra Republicana de Catalunya.

    I entre tots anem ben servits.

    Diada de que? Banderetes imposades a un moment amb el celebre castellet. Interesava a la dreta cavernicola espanyolista, que ara és la mateixa que es sent ofesa perquè diuen: Que aquesta bandera, fa un fei a la "bandera Española".

    I mentre hi hagi turisme i cada setmana a la "caseta", tan se'ns fot governi qui governi.

    No sé si sóc pesimista o tal volta molt realista.

    He dit la meva, al manco, la llibertat d'expressió encara no le ens han robada; però si podrien ho farien i de gust. Em refereix als Pius i la seva comparsa.
    Fa estona hi havia un lema: "NI Espanya, ni França: Països Catalans¡¡¡. Encara crec amb les utopies
    Josep

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.