Detall intervenció

Deixem dormir al gegant d'Orient...

Intervenció de: copernic | 17-06-2012

perquè quan Xina desperti, tot el món tremolarà.

Napoleó


Respostes

  • RE: Deixem dormir al gegant d'Orient...
    Leela | 18/06/2012 a les 11:47
    premonitori.
    No ens calen profetes, pitonises, ni premonicions.
    Fa temps que hi ha persones amb els ulls ben oberts, potser és hora de que comencem a escoltar-los.
    Molts segur que ja l'heu vist, però pels que no ho hagiu, mireu-vos això que fa temps que està al youtube, al menys és educatiu:

  • RE: Deixem dormir al gegant d'Orient...
    F. Arnau | 22/06/2012 a les 01:10

    Bona nit, companyes i companys niporeptaires:

    Ja feia molt de temps que no participava al Niporepte (un dels meus preferits de RC), i us agraesc la vostra bona acollida al primer haiku que he escrit, després d'un temps de maldecaps que no vull explicar-vos, i que m'havia abocat a la desídia poètica...

    Continuant amb la tradició dels meus Niporeptes, us deixe una trilogia fotogràfica sobre el Sena, París, le Tour Eiffel, La France... cal aprofundir a les nostres complicitats, sobretot ara que s'apropa el gran abisme de l'eliminatòria del Campionat Europeu de Futbol (ja us dic que a mi em dóna el mateix que passe una selecció o l'altra). Les fotos són recents, i les ha fetes la meua dona Isabel, que ha estat a la capital gal·la la passada setmana, aprofitant una exposició de ceràmica que van fer a Noisy le Roi - Bailly, pobles agermanats amb el nostre.

    Photobucket

    Photobucket

    Photobucket


    Totes les fotos: Isabel Català

    Ja sabeu, dos haikus/tannkes per autor, i podeu enviar-les fins el proper diumenge, diada de Sant Joan (després de la revetlla, la ressaca i tota la pesca... Çó és a les 12 de la nit (com Déu mana).

    Una abraçada!

    Salut i NiPoRepTe!!!

    FRANCESC

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.