Detall intervenció

Crec que fa dies que qualcú va demanar per la presentació del llibre de Brumari

Intervenció de: Conxa Forteza | 19-03-2009


Veig que ningú ha piulat, encara que hi havia alguns relataires, pocs, surt del meu amagatall per dir que va ésser un èxit de pùblic, la sala Verdaguer de l'Ateneu estava estibada, no hi cabia ningú més. Va ésser una presentació devertida i el toc més emotiu va el va donar el net d'en Joan, quan va sentir que el seu padrí feia respecta a la Fina Brunet quan li donava medicines amb la bata blanca. El net va pegar un crit. Segur recordant quan el padrí li dona xarop i es posa la bata blanca. La família de Brumari va enveja. Tots són molt guapos i amables. En canvi els seus personatges et porten al límit. La meva vida familiar de parella està plena de personatges de pel.licula de terror i escric dolces beneitures la majoria de vegades. M'he embolicat de mala manera, només volia dir que en Brumari és una jove promesa de la literatura catalana i que si a tothom li agrada com a jo, una altra projecta jove frustada, arribarà lluny. És un bon escriptor
encara que no estigui entre los 40 principales de RC, que fa rialles a qualsevol persona amb dos dit de seny.


Respostes

  • RE: Gràcies conxa
    Epicuri | 20/03/2009 a les 13:12

    M'alegro molt de tenir una crònica, i a més tan rica i personal com la teva.

    No vaig tenir la sort de poder anar-hi.

    D'allò...no és dels 40 principals?

    no sabia que n'hi haguéssin 40...no més :-)
  • Ben cert!
    Mercè Bellfort | 20/03/2009 a les 15:14

    Per prudència i respecte a l'escriptor, en Brumari, no vaig fer cap referència al fòrum de la presentació de "Puzles", però, amb el permís d'en Joan Adell- que és molt humil o "vergonyós", com ell mateix diu- crec que ja és hora de dir que la presentació del llibre a l'Ateneu va ser tot un èxit, com bé dius Conxa. Hi vaig ser present i em va satisfer molt veure la vàlua humana i literària d'aquest escriptor i company de Relats que vaig tenir el goig de conèixer a l'Escala amb motiu del premi Víctor Mora.
    Bé, espero no haver-me passat. Simplement us dic el que penso d'aquest gran autor. Llegiu "Puzles" que us atraparà des del primer moment.
    Bona tarda a tots i, a tu, Brumari, en especial, t'envio una forta abraçada.
    Mercè

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.