Detall intervenció

Conversa Wolfgang-Yanis

Intervenció de: aleshores | 16-06-2016

"Vaig tenir moltes converses interessants amb el ministre de Finances d'Alemanya, el doctor Wolfgang Schäuble. En algun moment, quan li vaig mostrar aquest ultimàtum, i li vaig dir ... Signaríeu això? Simplement, anem a treure'ns els barrets de ministres de Finances per un moment. He estat a la política durant cinc mesos. Vos heu estat a la política durant 40 anys. M'esteu bordant a cau d'orella que jo hauria de signar-lo. Deixa de dir-me què fer. Com a éssers humans, ja sabeu que el meu poble, ara, estan patint una gran depressió. Tenim nens que es desmaien a l'escola com a resultat de la desnutrició. Podeu fer-me el favor i em aconsellarà què fer? No em digui què fer. Com algú amb 40 anys[d'experiència], un europeista, algú que ve d'un país democràtic, just com a Wolfgang i Yanis, no el ministre de Finances de Finances del Govern ".
I per al seu crèdit, va mirar per la finestra uns instants. .. I ell es va girar i va dir: "Com un patriota que no ho faria." Per descomptat, la següent pregunta era, "per què m'esteu obligant a fer-ho?" Ell va dir: "No ho entens?! Ho vaig fer al Bàltic, a Portugal, a Irlanda, ja saps, hemd e vigilar la disciplina. I vull portar la Troica a París" ".


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.