Detall intervenció

Contenció

Intervenció de: T. Cargol | 03-02-2014

No era jo, era la màquina que no em deixava connectar a RC i per això, us heu lliurat d'una bona quantitat d'entrades al Fòrum que eren totalment sobrants, ja us ho confeso i els aue hem patiu ho sabeu! Però heus ací! que he tornat a carregar la configuració i s'ha arreglat el problema puntual, i, amb la solució tècnica ha aparegut el problema de fons: la fútilitat de les meves intervencions aquí, on envejo el moviment de concursos de la gent Atrafegant-se.
Noto una concentració en les pròpies expectatives pér part dels membres i una cansament de la conversa, ja coneguda i irrellevant.
Per altra banda, les meves idees estan seques, ja he dit tot el que havia de dir i no sé dir-ho millor. Per tant la meva vida a relats, al menys sota la forma actual, estaria robant al seu final. Seia una vida de gos a set anys per anys de persona, més o menys faria setanta anys.
Atenent a l'experiència, M'he llegit jo mateix el meu darrer relat: una cosa sense importància, per tal d'arribar a la lectura 50, que es resistia a pujar al marcador ( deu n'hi do!) de se de fa dies.
Ara a aquest missatge li seguirà un silenci Espaordidor, o algú pietós dirà alguna cosa. Però tranquils, m'ho buscat jo que he estat imprudent, vanitós, eixalabrat, un pel covard i amb poques llums, la qual cosa es ja definitiva. Moltes gràcies als que M'heu llegit de bona fe. Era un bluf.
Avui és un dia de comiat: acabo de deixar Comissions i ICV, els meus referents de sempre. Ah!, com espero que vingui la lluna plena!


Respostes

  • T'has cansat
    allan lee | 03/02/2014 a les 20:58
    jo també estic cansada. A vegades no acabo d'entendre del tot el que expliques, però a vegades ho entenc. Sobretot els teus poemes els trobo originals i profunds.
    Deslliurar-se de tantes coses ha de ser fascinant.
  • Cansament
    lisboa | 04/02/2014 a les 12:32
    Ho entenc perfectament, fa dos dies un amic va fer el mateix que fas tu ( una mica més taxatiu -en el seu cas va esborrar el compte- ) per motius molt sembants. Tot plegat és un bluf. Sí. Desllirarse de coses per poder descansar, com diu l'allan. Fascinant. Només una cosa : jo no sé si has estat totes aquestes coses dolentes que menciones, el que sí sé és que, fins on jo he pogut percebre, has estat honest i sincer.

    Fins aviat T.Cargol.
  • RE: Contenció
    Atlantis | 04/02/2014 a les 22:20
    Res, sempre arriba un dia que et sembla que no té sentit el que escrius ni el que fas. Inclús amb el temps arriba un dia que sembla que perdis la fe amb els que has cregut fins ara ( no es tracta pas de fe religiosa)...Conec aquestes sensacions i potser aquests dubtes.

    Només volia dir-te que seguia els teus missatges i els teus comentaris a més de literaris, de caràcter social i polític i que m'interessaven.

    Potser en un altre moment o en un altra lloc ens tornrem a trobar.

    Abraçada

  • RE: Contenció
    Mercè Bellfort | 05/02/2014 a les 01:16
    Et trobaré a faltar perquè sempre que podia llegia els teus posts, la majoria dels quals em semblaven molt interessants.
    És bo, però, fer cas al que et demana el cos/la ment i sentir-te a gust amb tu mateix.
    Una abraçada, T. Cargol

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.