Detall intervenció

Comparteixo

Intervenció de: Joan G. Pons | 14-08-2018

Un suggeriment: Ser dolçament contagiosos-as en positiu
Tenim uns valors. Visca el contagi ple de respecte i normalitat...i sobretot creatiu..


Respostes

  • sucre en sang
    allan lee | 15/08/2018 a les 16:46
    Hola Joan. Suposo que vols expressar que hem de cuidar les maneres i ser amables. Això ho comparteixo. Tot i que he observat- en pròpia pell- que ser gaire "dolç" et posa al punt de mira de gent que pensen que aquesta dolcesa significa por o inferioritat, i no són pocs qui ho entenen així. Diria que cal ser educat sempre que es pot, però tampoc ensucrar tant la personalitat. Entre qui et vol mai és poc ser atent i agradós, però de cara al món, a la feina, pel carrer i tal, millor posar un pèl de distància. Cert que tots volem ser estimats, però com que no ho som per gaire gent, és bo que almenys siguem respectats. Bona tarda;-))
    • a allan
      Joan G. Pons | 16/08/2018 a les 07:19
      Comparteixo el que dius. Cal tenir cura dels destinataris en les nostres relacions. I copsar si la nostra tendresa serà ben entesa.... no com inferioritat com tu molt bé describeixes. Gracies pel comentari. Joan
  • RE: Comparteixo i agraeixo
    iong txon | 16/08/2018 a les 19:01
    ...una bona reflexió després del xàfec, que comparteixo totalment i agraeixo
    ;-)
  • RE: Comparteixo
    Geonauta | 19/08/2018 a les 12:58
    Ser cegament positiu se'm fa complicat. Per una persona analítica com jo, que sempre cerca un altre punt de vista per completar o refermar el propi, o que tot sovint s'auto-revisa per a la mateixa fi, els cops i les errades, abans que lliçons, passen per ser ferides.
    La mentalitat positiva, penso, és el que ajuda i il·lumina aquells que ens envolten.

    I la dolçor... una altra lliçó que em costa d'aprendre.
    Estic totalment d'acord amb les paraules de l'Allan, però davant de l'evidència que no aprenc a jutjar bé a qui em dono, ni en quina mesura em dono, malgrat les ferides acumulades al llarg del camí, he decidit acceptar com sóc en aquest aspecte, protegir-me quan em fereixen, però no tancar la porta, perquè forma part del jo essencial.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.