Detall intervenció

"Caldrà buscar l'amor sota les mantes lleugeres..." (uns fragments de Joan Barril, que ara sí que forma part de "l'espai immens".

Intervenció de: Mena Guiga | 18-12-2014

"Caldrà buscar l'amor sota les mantes lleugeres, il·luminat per les flames de la llar de foc i dispers pel fum de les imminents calefaccions. Aquestes novel·les d'amor no ocuparan els nostres buits, però faran més confortable l'espera o la desesperació. S'han acabat la cançó de protesta i els assajos que expliquen el que ja va passar. En temps de confusió, l'amor no admet demora. Necessitem petits tocs d'afecte, aquella mà que s'enrosca al voltant del braç i que ens diu a reveure; aquella humitat càlida a tocar de les parpelles, quan el cos demana pau i ja somia en l'amor de demà. Per això llegim. Perquè algú ha d'explicar històries noves als pastors dels núvols."

"El petó no es roba. El petó se sembra i creix. El petó llargament somiat ens fa sentir el gust de les platges després de la soledat. El petó té gust i l'identificaríem enre molts altres petons. De petons se'n fan molts , però hi ha petons extraordinaris que no es busquen sino que es troben."


Mena


Respostes

  • I tant que sí
    iong txon | 19/12/2014 a les 07:17
    Tot un poeta. Descansi en pau
    Cal reivindicar la tendresa i l'afecte, el veritable esperit nadalenc. Gracies Mena. :)
  • Gràcies Mena...
    magalo | 19/12/2014 a les 19:23
    ...per posarnos aquests fragments d'aquest poetàs. Sempre romandrà amb nosaltres.

    Un petò i bones festes.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.