Detall intervenció

Busco taller d'escriptura

Intervenció de: AntavianA | 07-10-2008


Bon dia relataires!

Ara fa molt de temps que no feia cap aportació a la web... Per circumstàncies, o ves a saber perquè, escriure no ha estat una necessitat per a mi des de fa força temps...i cal dir que em sap greu.

Tot just fa unes setmanes que estic notant que tinc ganes de tornar a entrar en la dinàmica, però aquest cop m'agradaria apuntar-me en algún taller d'escriptura o algún curset. Si sabéssiu d'algún lloc on em pugués apuntar. Ja sé que vaig tard pel tema matrícules, com sempre em desperto tard!

Si em podeu informar de cursos per les tardes... us estaria molt i molt agraïda!

Ptonot relataires!


Respostes

  • RE: Busco taller d'escriptura
    Galzeran (homefosc) | 07/10/2008 a les 19:00

    Si ets de Barcelona, tens l'ateneu barcelonés, on hi ha l'escola d'escriptura i d'humanitats, els cursos comencen aquesta setmana o la propera.
    També tens la casa Elizalde, al carrer de València, i hi ha molts casals de barri, ara tinc a la punta del cap un al passeig Maragall, a la part alta, i si no, clica al google "tallers d'escriptura", segur que te'n surten alguns (d'entrada n'he vist 10 pàgines).
    Sort.
    • RE: RE: Busco taller d'escriptura
      AntavianA | 09/10/2008 a les 17:32

      Gràcies darkman!

      Sí, ja ho havia mirat pel google però lloc q trucava lloc que em deien que els grups estaven tancats.

      L'altre dia, però, vaig trobar de casualitat (passava passejant per davant) un curs a les cotxeres de Sants. Em van dir q feia uns minuts una noia s'havia donat d baixa. M'hi vaig apuntar i als cinc minuts ja era a classe!

      gràcies, però, per la info!

      fins aviat!!

      cArMe

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.