Detall intervenció

Bruixot: per estrany que sembli...

Intervenció de: filladelvent | 22-06-2006


jo tampoc estic d'acord en la meva "tesi" de sols podem parlar d'allò que ens pertany, i a més queda demostrat en dir que no podria parlar de quasi res, si només pogués parlar de la meitat de mig passat... només és a idea que se'm va ocórrer...

Fins i tot vaig pensar en cambiar-ho per fer-ho més entenedor i posar quelcom com: avui sols parlaré d'allò que em pertany o sols vull parlar d'allò que em pertany... però la veritat és que perdia tota l'essència de la idea que tenia en ment.

Gràcies pels teus sincers i amables comentaris, Xavier. Em va agradar la teva macedònia... i a més va ser força inspiradora, sembla ser, per la quetzcoatl, hehe.


Molt petons i bon estiu, Xavier.

Glòria


Respostes

  • No em sembla estrany
    Bruixot | 22/06/2006 a les 20:20

    Doncs et tinc per una dona (o persona) inteligent. I intuitiva. Però és que si em posen l'esquer, jo pico amb força! Per pur plaer de sentir com es clava al fons de la gola.

    De fet, com ja s'ha dit avui i ahir pel fòrum, no sempre em de pensar que tot el que escrivim ho subscrivim totalment. I més encara si, com és el meu cas, som persones altament contradictòries (i sense ànim de deixar de ser-ho).

    Finalment, és clar que fa gràcia veure que les meves tonteries li serveixin d'estímul per a fer poemes com el de la Quetz (boníssim) o el de la Rosasp (exquisit). Com a mínim serveixen d'alguna cosa.

    Gloria, una abraçada i molt bon estiu!!!

    Xavier

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.