Detall intervenció

Bona nit relats (II)

Intervenció de: Underneath | 06-06-2007


El beduí Un-der-niiz arriba a l'oasi a l'empar de les estrelles. Ha estat molt de temps fora, viatjant per racons inconeguts, buscant el lloc on es pon el sol.

La lluna desvetlla amb claror esmolada el paisatge nocturnament tranquil de l'oasi. El vent sona entre les tendes, portant secrets xiuxiuejats de tots els racons del desert. Alguna mena de grill posa banda sonora a l'imatge congelada. L'Un-der-niiz s'ho mira embadalit. Ha arribat a enyorar aquest indret perdut, i s'ha atipat de voltar, ha donat la volta al mon i no ha trobat on es pon el sol. Ha decidit que, si el sol vol res, ja vindra a trucar a la porta de la seva tenda.

Amb un ultim sospir, es retira de la duna, s'estira al seu racó, i tanca els ulls. Demà serà un altre dia.

Bona nit, relats!


Respostes

  • Underbonanit!!
    Àfrika Winslet | 06/06/2007 a les 00:33

    Ei, sí, quant de temps... L'Ailana recorda molt bé aquella espurna als ulls en somriure el jove Un-der-niiz... però va marxar un dia, de matinada, amb el fred i el seu camell, deixant enrere l'oasi i no van saber gaire d'ell durant moltes nits... ara però ella el saluda com si fos ahir que va marxar. Quants records l'envaeixen! Records de somriures, d'alegria, de divertiment, d'amistat, de... tantes coses! Desitja que el viatge del seu amic hagi estat livià i amè i que, tot i que hagi vist moltes coses noves, n'hagi après moltes més... i, per suposat, que per fi s'assenti al campament i els enlluerni amb els seus acudits simpàtics i beduïnics! jejejjee...

    nanit i petons!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.