Detall intervenció

Bon vermut Relats!!!!

Intervenció de: angie | 19-11-2014

Es un rampell, alguns ho entendran... No puc deixar que aquest espai de "culte" en el seu día, resti con un erm camp de patates (que diría en foster, hehe)... Vaig ser una de les envaïdes pel correu del company deo, i tot i que el temps ens ha allunyat a molts d'aquí, al Repte el vam criar entre tots i entre tots l'hauríem de revifar, perquè crec que es la marca d'identitat d'aquest fòrum, el cap de familia d'aquesta comunitat, una comunitat que ni l'Almodòvar seria capaç d'escenificar, però que batega encara en la memòria de molts de nosaltres.
No vull fer balanç, no toca, tan sols vull fer público el meu compromís de participar en aquest intent de rescat. Brindo per això! I...bona tarda companys!

angie


Respostes

  • RE: Bon vermut Relats!!!!
    angie | 19/11/2014 a les 13:44
    Perdoneu les errades...és el puto corrector del mòbil
  • Moltes gràcies i booºººoonnn diaªªªªªªaa!!
    Màndalf | 19/11/2014 a les 16:47
    Jo ho entenc, m'ha vingut un rampell a mi també, ves quines coses!
    Quins són els designis del destí que ens fan coincidir a una colla per aquí?
    Jo també col·laboraré en el rescat, el damnificat sempre ha valgut la pena i el portem tots al calaixet dels bons records.
    Una abraçada angie
  • RE: Bon vermut Relats!!!!
    aleshores | 19/11/2014 a les 17:45
    Traïdors,, on ereu? Divertint-vos "por ahí" mentre els fills no pròdigs, ens canviavem fins i tot de nom? Ah, Ara saludeu i desprès ens deixareu amb les nostres penes diàries, sense ni un trist comentari per sobreviure espiritualment? Quan ens caiguin querelles de l'ofuscat general de l'estat per defensar la llengua, us estareu al solet, xarrupant amb una canyeta el vermut? per exemple? No et fiïs deks relataires, un dia hi són i en sundemà no!
    Salut i força

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.