Detall intervenció

Bon dia,

Intervenció de: brins | 06-01-2020

Els Reis han portat algun regalet amb forma de comentari de l'ARC Concursos per al Repte Clàssic 696 o DCXCVI - Virtuts?


Respostes

  • RE: Bon dia,
    Concurs ARC de microrelats a la Ràdio | 09/01/2020 a les 09:33
    Hem estat de festa i malalts, una mica de tot, i això ha endarrerit la proposta del mes.
    Els comentaris haurien de ser generals, de tots els relataires, però estem en una època fosca del fòrum, i amb poques ganes de participació.
    Potser no sabem com engrescar la gent per animar-los a crear una xarxa de comentaris, dins del fòrum, i en els relats en general. Hi ha molta participació a l'hora de publicar nous poemes o relats i assajos, però el fòrum està ferit.

    El teu relat brins no el publicarem, ja que tu mateixa vas participar al concurs ARC general amb el mateix relat i el tens en el teu perfil.
    Per questions logístiques, els publicarem en el perfil de l'Associació, per no liar-los amb els del concurs ARC.

    Doneu-nos un parell de dies i els penjarem tots, els de novembre també.

    Gràcies per la vostra dedicació.

    ARC - Concursos
  • RE: Bon dia,
    brins | 09/01/2020 a les 15:30
    Em sembla molt lògic que no admeteu relats que ja hagin estat publicats en un altre lloc, però permeteu que us recordi que vau ser vosaltres els qui vau indicar que això era possible, i és per això que vaig penjar el meu relat al fòrum, vaig creure que afavoriria una participació molt minsa.
    Quant als comentaris, recordeu que vau anunciar que des de l'ARC també n'escriuríeu, cosa que hauria estat un gran estímul, perquè segurament que haurien tingut una profunditat superior als que normalment ens enviem els relataires amb molt bona intenció.
    Bé, no vull que penseu que pretenc criticar la vostra tasca en general, l'admiro i l'agraeixo, però sí que vull aclarir alguns aspectes.

    brins

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.