Detall intervenció

bon any a la gent d'aqui

Intervenció de: crow6 | 01-01-2015

no entro molt pero m'han comentat un conte gracies Blodyymaruja. també conec al Trasparent com et va noi. he perdut el teu mail es una historia em van confiscar lordinador be no era meu era del javitu. El Javitu era bon tio quan la mama la Juli va marxar a Colombia amb el seu papitu em vaig quedar tirat i el Javitu em va deixar estar al queo seu, no menjavem molt nomes picces i burgers de basura pero de beure bebiem llastima ell no li agraden els gai vull dir erem coleguites pero de arramblarse res nomes li agraden les nenites, jo encara anava amb cuidado de lultima merda que vaig enganxar ja tinc la cosa be pero el doctor metge de pollas em tenia espantifat, que si ho tornava a agafar em quedaria sense ereccions per siempre jamás, i només me lagafava amb paper de fumar ja mentens, pero una tarda vaig flipar amb una de les nenitas i el seu noviete es va unir total el javitu li era igual pero a vegades ho feiem jo amb el noviete i el javitu amb la neneta i llavors feiem uns lios tremendos jo sempre amb el preseratiu al pito i un dia que el javitu nava molt mamat so va voler fer amb mi jo soc legal li vaig dir no em toquis la polla que quan set passi et fotará, pero un altra dia hi va tornar i yo no soc de pedre. total que el javitu li va agafar el vici i no mel treia de sobre fins que va venir un agent de nose que a requisar nomes tenia una mica de maria en una bosseta petita pero el agent va dir que era un traficant ja veus pobre javitu si nomes es un boniatu que fa a tot total ens van fotre lordino i la maria sort que van dexar el material de liquorices. ara estem be pero sense ordino i han vingut uns finlandesos uns dies un es tan gordo que ha de dormir a terra perque al llit sesparrama pels cantons i cau pero els altres son un noi i una noia molt guapos ens han comvidat a sopar a un bareto de tapes de la muerte. bueno espero que tu tambe estiguis be amic i bon any per tots els escritors.


Respostes

  • RE: bon any a la gent d'aqui
    Endevina'm | 01/01/2015 a les 14:17
    perdona que m'hi fiqui crow6! dona-li records al teu amic i vigila, fes bondat!

    per cert, m'ha agradat molt com escrius ara, cada dia ho fas millor, no defalleixis, si algú pogués mirar com ho feies fa dos o tres anys!!

    La pena és que ens expliques una història de por!


    Bon any trapella, i vigila al gros del nord!
  • RE: bon any a la gent d'aqui
    Fidel Català | 02/01/2015 a les 23:17
    estàs com les potes cabres, però ets el millor crow6, se't troba en falta en aquestes pàgines sonses de relats, que les teves neures són el millor que es pot llegir en el fòrum... però ospatú, que he fet un repàs i he vist que los iaios s'han despertat, malgrat que una mica tard, tot s'ha de dir, i amb una mica de reuma en els dits, també cal dir-ho.

    Be tiu, no et facis tan de pregar i treu més sovint el cap per aquí, tiu, que sóc l'únic que la lia parda de tant en tant i ja estic cansat de ficar-me sempre amb la mateixa gent. Tu obres expectatives, però amb tot, crec que t'estàs aburgesant, o com se diga o escriga, que me la bufa, posats a dir.
    Bon any família, i tu fes bondat, que em dóna un salt el cor quan et veig escriure aquestes barbaritats que vius i dius, jo mira, vaig deixar el vici ja fa temps, i ara encara estic recuperant fetge, que el tenia per a paté i ara ja no tant, com a amínim el apté ja no te tant d'alcohol!

    Au, siau i que et bombin!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.