Detall intervenció

Americana d'oferta a 2.929.- €

Intervenció de: aleshores | 01-09-2017

Una de les coses boniques que té de anar a convocatòries prop del passeig de Gràcia és veure aparadors. L'america de només 2.929.- € no crec que estigués d'oferta perquè a aquests nivells les ofertes no funcionen i era america d'entretemps o d'hiver.
Clar, jo em faig preguntes: qui ho compra? com ha aconseguit aquest poder de compra? l'ha aconseguit degut als seus mèrits? És possible tenir uns mèrits suficient per adquirir una america al preu del que cobren tres treballadors ben pagats, a sous d'avui, al mes? és possible que algú cregui "racional" i sostenible això? i la darrera: què hi diria en Xavier Sala i Martin, sabut el seu deliri per les americanes? Que si ningú les compra ja baixaran de preu? I que si són tan bon negoci, molts les voldran produir per guanyar-hi molt (per poder comprar-se aquest tipus de roba i altres coses) i així, mitjançant la competència, fer baixar el preu? Quin any baixarà el preu? Podran arribar a comprar l'americana ja més barata els treballadors amb el que se'ls paga? Bé no sé,...perquè no ve ja una bona revolució?


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.