Detall intervenció

Amb tot el respecte...

Intervenció de: Vallespir | 09-05-2008


Entro molt de tant en tant al fòrum, però pel que he anat veient hi ha una mena d'obsessió en alguns relataires per aquells que es dediquen a boicotejar un relat amb comentaris ofensius i puntuacions minimes.

Sincerament (i ho dic confiant que se'm permeti d'opinar tot i la meva escassa participació en aquest fòrum), com que penso que tots els que passem per aquesta pàgina tenim prou capacitat per identificar un comentari que s'autodesqualifica, doncs tot aquestes preocupacions i 'menjades de tarro' em semblen una veritable collonada.

I respecto totes les opinions, eh? Però la meva és aquesta: tot plegat, em sembla una collonada.

Sault a tothom!

Roger



Respostes

  • Els apuntats al COL.LECTIU ANTIVALORACIÓ que facin enllaços
    gypsy | 09/05/2008 a les 15:57

    perquè la gent s'apunti. Podem esperar uns dies i començar.

    Ja sabeu, es comença posant a tots els relats propis un 1.

    Olee!
  • SI NO US APUNTEU, PENSAREM QUE US IMPORTA LA NOTA!!! n+
    gypsy | 09/05/2008 a les 16:03

  • RE: Els apuntats al COL.LECTIU ANTIVALORACIÓ
    Clar de lluna | 09/05/2008 a les 16:47

    No sóc amant de les discussions, però em ve de gust aportar la meva opinió en aquest tema:

    Primer de tot estic d'acord amb tot el que diu el Maurici.

    En el meu cas des de Sant Jordi vaig decidir no valorar més i així ho faig, sols comento, doncs per mi els comentaris és el més valuós, però és una opció personal que no perjudica a ningú.

    Crec que fer aquest sistema que dieu, a part del que diu el Maurici, és un error, doncs poseu-vos a la pell del nou relataire que entra i encara no sap com funciona tot i comença a rebre "uns", potser no entendrà res i deixarà d'escriure, almenys jo ho hagués fet, doncs al principi si més no necessites que et valorin i et comentin. Tots hi hem passat per aquí.

    A mi tampoc m'agrada el sistema de valoració, però realment és difícil puntuar. No sé, crec que s'ha de respectar el format de la web. Si tant us fa la valoració, fent aquest sistema sembla que sigui la única cosa que us importa, o si més no a la gent que sí que li importa li falteu el respecte, opinió totalment subjectiva és clar!

    Potser la millor opció seria que si no esteu d'acord amb el sistema no valoréssiu.

    En el meu cas busco i rebusco a l'hora de llegir i comento els relats que m'agraden. Fa 5 mesos que volto per aquí i he llegit a molta gent que no està a destacats ni en cap requadre de la pàgina principal...

    En fi és una opinió totalment personal, crec que "lo" bo és que cadascú reculli d'aquesta web el millor que pugui: comentaris, aprenentatge i persones meravelloses... la resta que cadascú hi posi la importància que vulgui, sense perjudicar ni ofendre a ningú. En aquesta vida ja hi ha prous malentesos com per buscar-ne de nous.

    Espero que amb aquesta opinió no hagi ofès a ningú, doncs en cap moment ho he pretès, tot és totalment subjectiu.

    Apa, que tingueu tots molt bona tarda!

    Una abraçada!

    Clar de lluna.

  • jo opino...
    perunforat | 09/05/2008 a les 16:50

    Penso que és un espai lliure on tothom pot fer valoracions lliurement, n'hi ha que prefereixen no valorar ni ser valorats i d'altres que sí.
    Entenc els motius d'aquest col·lectiu amb nom propi però de fet, de la mateixa manera que es reivindica aquest "amor" per l'escriptura, qui escriu perquè li agrada i ho vol compartir realment l'importa que el valorin??? A mi m'encanta que em llegeixin, si pot ser que em comentin i que l'editorial algun dia te'n destaqui algun.
    I si hi han les llistes dels "top ten" i sempre són els mateixos doncs per alguna cosa serà, entenc que hi siguin perquè són dels bons però si, per exemple...jo no hi sóc, doncs...potser és perquè no tinc tant talent!Però el meu fi és, i continuarà sent el mateix, escriure!Estic contenta d'haver trobat fa més d'un any aquest lloc que em va permetre ensenyar el que escrivia i aprendre un munt, a més de practicar amb el reptes i de fixar-me amb el talent de tots els companys de relats!
    En fi, tan rotllo, que opino que no caldria fer un col·lectiu d'aquest caire, però el respecto, com he dit abans que cadascú actui lliurement!
    Però voleu dir que cal? En fi, gastem energies per altres coses!!!I...una altra cosa, si de cop et comences a valorar amb un "1" què passa amb les puntuacions que els companys t'han donat? Quan jo he puntuat és perquè m'ha vingut moltíssim de gust, perquè aquell relats, pel que sigui, m'ha tocat i una bona puntuació per mi vol dir "oléeeeeeeeeeeeeeeeeeee".

    Sigui com sigui, la vida són 4 dies i els escrits 3 d'ells!

    Un petó!

  • Jo no m'hi apunto
    Jere Soler G | 09/05/2008 a les 16:52

    perquè sóc del parer de fer servir bé el sistema de valoració, o de no fer-lo servir gens; però en cap cas d'usar-lo malament a consciència. Crec que posar uns a la tuntun és fer una mica com les persones que ho fan malament de debò, és donar-los la raó, i sobretot un protagonisme que no mereixen.
    Jo em limitaré simplement a no puntuar, o a puntuar amb 10 en casos en què consideri que una obra ho mereix. Que el sistema s'estigui fent servir malament, no justifica que jo l'hagi de fer servir malament per norma.
    Si bé no m'enfadaré si em puntueu amb un 1, senzillament tant me farà, però el que no estic disposat és a puntuar jo amb un 1.
    • Jo tampoc
      Leela | 09/05/2008 a les 18:59

      i recolzo el que comenta en Jeremias.
      Que alguns facin certes coses no vol dir que jo els hi retorni la pilota (a consciència) i fent alguna cosa que a mi no m'agradaria o que trobo totalment absurda. De coses absurdes ja en faig prous a la vida, no me'n cal fer una altra :-))
      • Leeeela!
        angie | 09/05/2008 a les 19:04

        (passant del tema que com ja he dit, em sembla una manera més de donar "aigua" a la sequera del fòrum... i jo no m'apunto més que al que és mitjanament constructiu pel meu ego, juas!)

        jau ar iuuuuuuuuu?????????????????? i en Bruixot??????????? i el Maaaarc???? què tal el seu primer mes??????????????


        • angie, parlem més amunt :-)) (no +)
          Leela | 09/05/2008 a les 19:09

  • estic d'acord
    manel | 09/05/2008 a les 18:02

    ...amb què el sistema de valoració pot arribar a ser injust, tant per dalt com per baix, però també em sembla injust fer-ne un mal ús expressament. Això pot arribar a ser un caos, quan des del meu punt de vista es tracta de llegir, ser llegit, comentar i opinar. Quin en vulgui fer ús que en faci, i el que no, doncs que no en faci. S'està donant massa importància a aquestes "bretolades".  També es poden marcar com a ofensius aquests comentaris i els d'Omatech te'ls esborren. El propi sistema ja té el "sistema" per eliminar els "virus", i que també un és lliure d'utilitzar-lo o no.Ara bé, jo respecto si alguns voleu muntar aquest col·lectiu, però no compteu amb mi.I una cosa gypsy, de bon rotllo i no t'enfadis, però no cal dir això de que "si no us apunteu pensarem que us importa la nota", deixa a la gent que faci el que vulgui, sempre que no ofengui els altres, és clar.Bona tarda a tothom,
  • Amb tot el respecte...
    Vallespir | 09/05/2008 a les 18:38

    Entro molt de tant en tant al fòrum, però pel que he anat veient hi ha una mena d'obsessió en alguns relataires per aquells que es dediquen a boicotejar un relat amb comentaris ofensius i puntuacions minimes.

    Sincerament (i ho dic confiant que se'm permeti d'opinar tot i la meva escassa participació en aquest fòrum), com que penso que tots els que passem per aquesta pàgina tenim prou capacitat per identificar un comentari que s'autodesqualifica, doncs tot aquestes preocupacions i 'menjades de tarro' em semblen una veritable collonada.

    I respecto totes les opinions, eh? Però la meva és aquesta: tot plegat, em sembla una collonada.

    Sault a tothom!

    Roger


    • JO TAMPOC M'HI APUNTO
      Galzeran (homefosc) | 09/05/2008 a les 18:52

      Però estic amb Clar de LLuna, i no voldria ofendre ningú, però fer llistes em sembla una mica...
      Cal salvar algú?
      Siguem lliures i fem el que el cor ens dicti, amb respecte, ningú ens pot criticar. Tots ho fem lo millor que sabem, i amb la millor voluntat.

      Ja seguiré, que ara em crida el meu fillet.

      una abraçada a tots.
  • Doncs a mi em sembla
    Bruixot | 09/05/2008 a les 19:00

    que haurieu de prendre una tila, tranquilitzar-vos i pensar les coses dues vegades.

    Jo fa dos anys que no puntuo, o ho faig molt esporadicament, demano explicitament que no cal que em puntuin, i m'importa un rave si algu em posa un 1 o em fa un comentari que no toca (com a mínim em fa un comentari, que ja és molt als que no tenim temps de fer gaires comentaris). Ara m'he de sumar a una iniciativa rampell d'algú per a demostrar no sé qué?

    Ara bé, no em sembla gens bé que digueu que si no ens apuntem és que "no sé que coi", i que ho feu per "la literatura". Fins hi tot és insultant, cosa que no puc entendre de gent com vosaltres.

    Si em voleu comentar posant un 1, per a mi perfecte, tindré comentaris!

    I més escriure i menys menjar-se el tarro, que d'aixó es tracta!

    X
  • estic totalment d'acord amb
    atram | 09/05/2008 a les 19:35

    maurici, Leela, Florenci, Clar de Lluna, Jeremias, Bruixot.... i els altresque argumenten tan bé l'absurditat de la proposta (però respectable per qui ho vulgui fer, és clar).
    Jo no puntuo quasi mai, a no ser que m'emocioni molt un poema o relat i llavors poso un 10. Carregar-se el sistema de votacions universal (no de RC) és a dir, posar un 1 quan vols dir que la cosa està bé trobo que és totalment absurd i no du enlloc. I també trobo una xorrada estar pendent de les criaturades aquestes com si ens hi anés la vida. El que realment compta és fer o rebre comentaris que ajudin a aprendre, facin gaudir del relat o ajudin a interactuar amb d'altres relataires.
    petons als pros i als contres!


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.