Detall intervenció

aháaaaaaa...

Intervenció de: Columba Palumbus | 13-11-2010


això no m'ho havies dit pas, hihihihi


Respostes

  • Sobre els nicks,
    Xantalam | 13/11/2010 a les 17:35

    per mi és un dels principals atractius de la pàgina; pensa que això és un espai públic, que hi estem molt "exposats", i per escriure i debatre et proporciona més llibertat, no perquè vulguis ocultar-te sinó perquè no vols estar en un aparador a la xarxa.

    Pots tenir més d'un pseudònim per diferents motivacions com ja t'han explicat alguns companys (separar l'obra en temàtiques, en gèneres, per participar als reptes si el jutge no especifica que no es pugui fer, per fer gresca al fòrum…), sempre que no es faci mal a ningú és tan respectable com tenir-ne tan sols un; fet i fet és més creatiu, i si es té gràcia, si els personatges no són fàcilment identificables amb l'autor principal, proporciona un enriquiment per a qui ho fa i també per a qui ho llegeix.

    Hi ha molts exemples en literatura, però un del paradigmes de l'us de pseudònims, o millor heterònims, és en Fernando Pessoa que en va arribar a utilitzar decenes. El pseudònim és tan sols el nom fictici que utilitza l'autor per firmar les seves obres, amb l'heterònim es crea una altra identitat amb què l'autor s'identifica també plenament.

    Sobre la participació als reptes amb diferents nicks, per mi és totalment respectable, i admirable, sempre que el jutge no digui el contrari en les bases del repte. Si descomptem algun cas flagrant que vam tenir fa uns anys, no crec que sigui l'afany de guanyar, sinó més aviat les ganes de participar, de donar vida als reptes el que els mou. Si et fixes bé veuràs que qui participa amb més d'un pseudònim vota només un cop, i mai vota les seves obres. Per mi és suficient prova d'honestetat.

  • D'acord amn en Marc Freixas
    Calderer | 13/11/2010 a les 17:44

    Per mi que la gent faci servir més d'un nick és prova d'alguna mena de designi secret, segur que tèrbol, o bé signe d'alguna mena de patologia mental.

    Que a la nova pàgina només es pugui estar amb un sol nick seria un gran avenç.

    Lluís
    • Ostres Caderer...per que se que no tens CAP ànim de polèmica
      Epicuri | 13/11/2010 a les 18:12

      Per que si no pensaria en que et ronden uns relats, com molt negres pel cap, noooo????
      clar que si es tracta d'alguna patologia, doncs noi sembla que són un bon combustible per l'art.Sembla ser que el psicoanalista d'en Rilkees trobava en un GRAN dilema: Guarir-lo, o gaudir de la seva obra.
    • I doncs...
      Galzeran (homefosc) | 13/11/2010 a les 18:42

      que en faries del boig dels mots, si això fos com tu dius?

      No és cosa de tallar opcions, la cosa és aprendre a utilitzar en benefici de tots, i personal, els recursos que se'ns ofereixen.

      Si tens un , dos o cinquanta nicks... i és clar, sense ànims de polèmica... :-)))))
  • Benvingut a internet...
    Daniel N. | 13/11/2010 a les 18:48

    a on et pots fer passar per dona, per tio o tia bo o bona, per home gran o jove, a on no hi ha edat, no hi ha sexe, no hi ha ciutat (potser jo penso que tots els que escriuen aquí són de Barcelona, doncs no) no hi ha ciutat/poble, no hi ha res de res més que un nom inventat i el que dius i el que fas és el que et fa valer, i no les aparences. Té el seu costat bo i el seu costat dolent.

    Al marge d'això, recordo saber que Fernando Pessoa publicava amb cinc o sis noms diferents en funció de les seves diferents 'personalitats poètiques', ningú no es queixava.

    Una abraçada
    Daniel

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.