Detall intervenció

A Unaquimera

Intervenció de: filladelvent | 26-05-2006


En el comentari que m'has fet al meu últim relat "Caducada circular" em demanes que t'aconselli algun relat meu en prosa. En això suposo que no et deu interessar gaire la poesia, i és llàstima perquè jo últimament, i des de fa cosa d'un any, que em dedico quasi exclusivament a la poesia. Malgrat això, abans sí que n'escrivia, i a continuació t'esmento una llista d'alguns dels meus relats; llegeix-ne del tema que més t'interessi, però et recomano sobretot els relats més recents, ja que els més llunyans vaig esciure'ls amb poc coneixement de causa.

-Relats eròtics: Provocacions (publciat en sis entregues diferents, és un dels millors relats que tinc, te'l recomano especialment); I com ballava...!.

-Relats "dramàtics": El ritme silenciós del món; Fred Gener; Adéu Gabriel.

-Relats d'intriga: Sobre els llençols; Pensió Barenys, plaça del rei; Any sens mi.

-Relat "costumista": Les plegadores d'avellanes

-I uns que no puc o no sé classificar, que més que històries en sí mateixes són pensaments i reflexions íntimes: Tot el que em queda de tu; L'anti-Eva; Elegia a Gemma.

Gràcies per l'interès. Et llegiré.

-Filladelvent-


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.