Detall intervenció

9N

Intervenció de: Galzeran (homefosc) | 09-11-2014

Tots aquells que anem a votar ho hem fet per diversos motius, uns més lloables que els altres, però crec que primer de tot ha estat per demostrar-nos a nosaltres mateixos, dins de tot l'arc de pensaments polítics o no, que volem prendre les nostres decisions.

Respecto aquells que no han anat a votar, però si no han tingut cap impediment físic, no els entenc.

Conec anarquistes que han votat, gent d'esquerra, de la de sempre, no els senyoritus que van d'esquerres amb un audi 7, que si poden tenir-lo i el volem compartir amb els altres del seu pensament, em sembla genial, però no ho fan.
Gent de dretes, fins un guàrdia civil diuen que ha votat.
Gent de centre, indepes i no indepes. La cosa era opinar i dir a qui mana a Madrid que volem fer-ho d'una manera més clara, si cal.

No hem barrejat l'oli amb l'aigua, aquí tots volem vi, uns el blanc, altres el negre, i els tercers els agrada més el rosat.

Les tercers vies no participatives no ajuden ni al que no ho entén.


Respostes

  • RE: 9N
    Aleix de Ferrater | 10/11/2014 a les 06:40
    Totalment d'acord Ferran. Jo avui he experimentat una gran emoció. Primer he anat a l'Hospital Clínic on tinc el meu germà gran ingressat per una malaltia greu. Creiem que podrà votar quan surti. Després i sota la pluja freda hem anat a votar al nostre colegi del Poblenou, amb uns voluntaris magnífics que ens han situat per uns indrets a cobert per tal de no mullar-nos. Molt atents amb la gent gran i amb mi com a cec. He fet però, la cua reglamentària amb molta il·lusió. He dinat un pollastre impressionant amb una ampolla de caba Llopart rosat. He vist gent de molts colors i la setmana passada, a la feina, moltíssima gent diversa em va dir que aniria a votar. Estic content, il·lusionat, continuarem lluitant i estic convençut que arribarem on ens mereixem, a dir de veritat el que volem ser; i en el meu cas, la independència!

    Aleix
  • RE: 9N
    reusenca | 10/11/2014 a les 09:32
    Sí nois, teniu tots dos raó, jo també em vaig emocionar moltíssim. No vaig fer cues perquè el nostre poble és petit, però ho vaig veure d’altres llocs: fantàstic, cívic, envejable per aquells que no ho saben fer… I tant si hi arribarem, que s’ho fiquin al cap…. Com diu no sé qui això és imparable!!!
    Una abraçada carinyosa i emotiva. Ens trobarem en un altre País que serà el nostre, ja no es pot evitar!
  • RE: 9N
    allan lee | 10/11/2014 a les 10:03
    Jo vaig fer cues variades i a llocs diferents: una àvia, altra àvia, els voluntaris d'una amabilitat especialíssima- a la més gran de les àvies la van escortar i fer passar devant de la cua perquè no hagués d'estar tanta estona dreta- la meva propia cua amb sor Lucia Caram fent cua a la cua del costat- i els meus nanos fent fotos a la gentada i l'alegria imperant- a primera hora, a les nou i escaig, i tot plè a vessar- . Un dia de festa de debó. I ara, a pencar com cada dia, amb una llumeta de goig a dintre el pit. Bon dia a tothom;-))

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.