Detall intervenció

7 de març, dia de la dona.

Intervenció de: Mena Guiga | 07-03-2015

Navegant en un vaixell de paper he trobat al gran oceà Google aquest text, i aquí va. Per a totes les del gènere, feliç dia!

"Un brindis per a totes les dones. Per les que se senten bruixes i les que se saben princeses, fades o deesses. Per les que diuen 'ja n'hi ha prou, o tu o jo', i també per les que diuen 'amb tu tot'. Per les que van marxar i les que han tornat. Per les que estimen, per les que han estimat i per les que no podran tornar a estimar. Per les que decideixen trencar les cadenes i per les que prefereixen cosir les desfetes. Per les que callen, per les que alcen la veu i també per les que parlen baixet. Per les que se senten ferides i malgrat tot lluiten i per les que saben guanyadores i tot i això no canvien. Per les que creuen en elles mateixes i per les que han preferit creure en els altres. Per les que no es donen mai per vençudes, per les que cauen, per les que s'aixequen i per les que avancen i no s'aturen. Per les que els han trencat el cor i segueixen estimant malgrat tot. Per les que s'alcen de les seves pròpies destrosses i es cusen els pedaços amb noves històries. Per les que tanquen els ulls i busquen l'infinit i per les que els obren i veuen clar el seu futur. Per les que aguanten bé els anys i per les que no volen créixer mai. Per les que no són propenses a les baralles i per les que quan convé les canten clares. Per les impacients, per les joves, per les més madures, per les fortes i per les insegures, per les fredes, per les esquerpes, per les dolces, i per les immadures, per les bones, per les dolentes, per les malcarades i les divertides. Per les que criden, per les que es revelen, per les que ploren i per les que badallen. Per les que fugen dels homes i per les que els adoren, per les que creuen en els miracles i per les que creuen en si mateixes. Per les ploramiques i per les rares, per les que tenen dues vides i per les que no canvien. Per les belles i per les menys afavorides, per les tallades en gel, per les fresques, per les que encenen i per les que cremen. Per les que comparteixen els seus somnis i per les que tan sols somien quan dormen. Per les que els han fet mal i ara saben on no han de tornar. Per les ferides, per les vençudes, per les mal estimades i per les abandonades.
Un brindis per a totes elles, perquè totes s'ho valen!"


Mena


Respostes

  • RE: 7 de març, dia de la dona.
    Materile | 07/03/2015 a les 01:54

    M'ha agradat molt aquest brindis per totes les dones, i tant que sí! Jo també brindo per totes, com dius tu, Mena, "Un brindis per a totes elles, perquè totes s'ho valen!".

    Una abraçada,

    Materile
  • RE: 7 de març, dia de la dona.
    iong txon | 07/03/2015 a les 05:35
    Un bon brindis. Original i fa pensar. No se'n deixa cap ni una! Qui és l'autor/a?
    Que tingueu un bon dia

    …però el dia de la dona, no era el 8?
  • RE: 7 de març, dia de la dona.
    aleshores | 07/03/2015 a les 08:18
    El felicito pel teu escrit; es humanista o donamista! Compren a la persona o compren que la persona és contradictòria i que la persona es fa vivint tot això que expliques. Resalltes bé aquesta capacitat de viure en l'ambivalència, en lacorda fluixa de l'existència on la incertesa mana, no!, Mena!
  • RE: 7 de març, dia de la dona.
    rnbonet | 07/03/2015 a les 19:05
    Des de la graella, torrant llonganisses i alguna xulla de corder, m'empasse uns glops de vi de l'ampolla. Brinde amb tu, pel text 'trobat'??? "al gran oceà del google". Va! Dos traguets més!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.