Detall intervenció

50 comentaris!!!

Intervenció de: Xanxaneta | 06-10-2005


Potser pensareu que tanta eufòria és injustificada, tenint en compte que hi ha força autors que en teniu molts més. Però a mi m'ha fet molta il·lusió arribar-hi.

Vull donar les gràcies especialment a capdelín, ROSASP, Merihann, brumari, noika, CANÇÓ, Ilargi Betea i Kispar Fidu que són els que m'han fet més comentaris. Però també a Brideshead, Lavínia, Blau Fosc, Neret, Llibre, Jordiclusella, Xavier Valeri, gateta, Henry, Crazy, David Gómez Simó, Jofre, Marc Freixas, Atzavara i Sergi Yagüe Garcia, que també m'han llegit i comentat.

Agraeixo també la sinceritat de Fúria (que fa molt temps que no publica) i d'antonvaitot, pels seus comentartis critics, molt encertats.

I finalment donar les gràcies a la Laura i al Lluís i a la resta dels meus amics, la majoria dels quals em llegeixen i em comenten personalment.

Ja ho veieu 27 persones diferents, que han construit entre totes aquests cinquanta comentaris i que m'han alegrat una mica més la vida...

PD. Jo també miraré d'anar-vos comentant a tots!


Respostes

  • Felcitats! i merci pels agraïments!
    kispar fidu | 06/10/2005 a les 17:42

    Felicitats Xanxaneta! Si, de fet fa gràcia veure com van augemntant mica en mica el nombre de comentaris. Si t'he de dir la veritat a mi em va costar força arrencar amb els coments (vaig estar molt de temps que no en rebia cap... i ara ja deu ni dó com ens hem anat espavilant...!) jeje.

    Gràcies per la part que em pertoca dels agraïments als autors que hem passat pel teu espai d'aquesta web entranyable. De fet, no sóc de les que més t'ha comentat... però si que hi he deixat el meu rastre! ;)
    [ M'agrada molt llegir d'altres autors, i a mñes en aquesta web trobo que s'hi està bé, ja que es pot llegir de molts estils diferents. Tot el que llegeixo (la magnitud varia depenent de les èpoques...), ho intento comentar; ja que hi he dedicat un temps llegint-ho, per què no deixar-hi la meva opinió? oi?

    Weno noia, doncs això és tot! ;) jejeje
    Felicitats pels teus 50 comentaris (no anys, jejeje) i a seguir endavant amb la creació literària i amb el nombre de coments!

    Ciao!
    Gemm@
    • RE: Felicitats i moltes gràcies!
      ROSASP | 06/10/2005 a les 18:39

      Felicitats per aquests 50 comentaris que ja veig que són molt estimats. S'ha de reconèxer que rebre'n motiva i fa créixer noves il·lusions.
      Espero per la meva part anar augmentat de molt bon grat aquesta bonica xifra.
      És un plaer llegir-te i intercanviar sensacions!

      Una abraçada!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.