Foto de perfil de Xals Cafuà

Xals Cafuà

Barcelona,

3 Relats, 4 Comentaris
2697 Lectures
Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
Bala perduda des del 1973, visc a cavall entre Molins de Rei i Barcelona amb escapades esporàdiques als antípodes del globus. Sovint em pregunto de què serveix llicenciar-se en físiques (romàntic i gens pragmàtic). Tastaolletes i cagadubtes, he tastat la prostitució en el món de la informàtica uns anys primer per pendular fins a la vida de músic uns anys després ( somaexpirience.tripod.com ). Ara sembla que aterro en el món de l'ensenyament de secundària (en mans de qui estan els vostres fills! ... i en mans de qui estan els professors!?). Un autèntic diamant en brut que, segons tots els pronòstics, seguirà cobrint-se de pols.

Últims relats de Xals Cafuà

Últims comentaris de l'autor

  • Xals Cafuà | 22-04-2005 | Valoració: 9

    He sentit genuïnitat, realitat, sinceritat.

  • Xals Cafuà | 22-04-2005 | Valoració: 6

    M'agrada molt la fantasia de l'ascensor com a teletransportador espai-temps. Recordo haver tingut fantasies d'aquest estil quan era petit, i era genial.

    Com a cosa negativa (però constructiva!) diré que no m'agrada l'última frase.

    Però apart, té alguna cosa que em recorda un experiment mental de l'Einstein, de quan anava darrera de la seva formidable teoria de la Relativitat General, que consistia a preguntar-se quin tipus de mesures podríem fer dins d'una cabina d'ascensor tancada i propulsada per l'interespai per Superman (amb una acceleració constant) per tal de discernir si estem en un camp gravitatori o bé si és que estem sent arrossegats Accross the Univers per Superman (o Superwoman) amb acceleració constant.
    Per si a algú l'interessa, la resposta pot ser assolida, copsada, aprehesa i digerida després d'uns anys de patiment.