Foto de perfil de skenamoll

skenamoll

Lleida,

8 Relats, 14 Comentaris
10732 Lectures
Valoració de l'autor: 9.57

Últims relats de skenamoll

Últims comentaris de l'autor

  • skenamoll | 11-06-2005

    M'ha agradat moltissim!!! Com a minim dintre la desesperança somies am el k podria passar. Ja es algu no?? Com tas currat les metafores, m'ha encantat!

    Ara que podriam començar lestiu aket dilluns, i k ns token els collons am lexamen de català!

  • skenamoll | 10-06-2005

    Ola nina! A tots ens passa igual, abans dels examens ens aburrim. I la solucio a l'aburriment es la paranoia!! M'ha agradat molt, bàsicament pq mi e sentit molt identificat! Quants cops al local em començat a parlar d'una cosa simple i em acabat fent les nostres propies teories sobre kualsevol idiotesa. JEJE. Som massa complexes.

    Per cert, la comparació amor i paralel o perpendicular... simplement PERFECTA! JAJA! M'ha encantat!!

    Weno, k aviat de pre-examens passem a post-examens. Vagi molt b nina! Fins aviat!

  • skenamoll | 08-06-2005

    És molt HEAVY. Dur i directe! PLOMA NEGRA, m'ha encantat, t'ho juro. El podries passar a la DGT per fer anuncis contra lalcohol i la conducció!! ejeje. Ara seriosament. Crec que és una bona manera de dir que els amics no s'obliden. FELICITATS!!!

  • skenamoll | 08-06-2005

    Com va dir Goffman, la vida es un teatre, tot es una interpretació. Això és el que jo he entés d'aquest relat. El gir del final no només és una sorpresa, és un canvi de prespectiva, redefineix el marc (jeje), el pescador és pescat.
    Molt propi de tu Aloma, al final alguna cosa ens fa canviar totalment la visio del relat, rotllu "sexto sentido". Però aquest m'ha agradat perque crec que diu molt sobre la societat i les persones. Perque realment no sabem la relació que tenim amb la gent (el guionista que era deu dels seus personatges, resulta ser una titella dun nou guionista). Nosé, crec que és molt igual que la vida... quan penses que domines, faka!!!
    FELICITATS PLAERDEMAVIDA!!! per mi aquest és el teu millor relat (de moment), espero que et superis!