sandra barràs aguado

tarragona,

4 Relats, 9 Comentaris
3544 Lectures
Valoració de l'autor: 4.00

Últims relats de sandra barràs aguado

  • Començar de nou

    sandra barràs aguado - 25-11-2007 - 1086 Lectures - 3 comentaris
    Temps estimat: 6 minuts

    Aquest últim relat per ara (tenia els quatre escrits fa un meset) és un registre totalment diferent dels altres dos i del primer també. És íntim, una mena de dietari sentimental. El tema és actual i cerca l'apropament als sentiments aliens. M'agrada variar de forma i fons. M'encanta escriure sobre temes totaslment oposats, i tant puc revelar la meva feminitat, com ocultar-la i fer-me passar per un home, cosa que quan abans escrivia en castellà feia de vegades, sobretot quan escrivias porno, doncs em feia molta vergonya. Ara sóc una dona feta i orgullosa de ser-ho, sense complexes a aquest nivell. Penso que tot té el seu propi espai, hi ha moltíssims registres i tots ells interessants. més

  • El soldat extraviat

    sandra barràs aguado - 25-11-2007 - 887 Lectures - 2 comentaris
    Temps estimat: 6 minuts

    També de ficció una mica eròtic. El tema de fons, com és habitual en mi, és l'amor. Sense amor és impossible viure, almenys per mi. més

  • El dimoni enamorat

    sandra barràs aguado - 23-11-2007 - 836 Lectures - 2 comentaris
    Temps estimat: 7 minuts

    Ficció amb una vena eròtica. més

  • La guerra del Francès

    sandra barràs aguado - 23-11-2007 - 735 Lectures - 2 comentaris
    Temps estimat: 17 minuts

    Tracta en aparença de la històrica guerra d'independència o francès de finals segle XIX, però en realitat, com veureu, el tema de fons és l'amor (a part de reflexions sobre la vida). Està documentat correctament i tots els personatges són reals, menys els joves enamorats. Lògicament, també es té en compte la manera de pensar i sentir de l'època (pel que sabem). Per això apareix l'església, la fe, el masclisme normal e indiscutit, el matrimoni acordat com era habitual... Espero que us agradi. Per últim ,dir que és un relat obert. Gràcies. P.S.- Sembla que els caracters han canviat. Jo ho vaig escriure en Word 2003 XP. Espero que el pogueu llegir igual. P.S.II- L'he pulit una mica. A reveure! més

Últims comentaris de l'autor

  • M'ha agradat el teu poema. Jo no serveixo per la poesia, però m'alegro que t'hagi agradat el meu relat de "la guerra del francès".
    Escriure és compartir, estimar, besar el teu cor al paper, crear del no res uns personatges, unes vivències... obrir horitzons inexplorats, donar forma a allò que encara no és, no existeix, perquè està cobant-se a la nostra ànima interior.
    Crec que tots nosaltres, els que escrivim en català, fem a més un acte de rebel.lia, d'autoafirmació, de llibertat. El futur és a les nostres mans. Tarragona endavant! Catalunya endavant! Defensem la nostra llengua, això sí: respectant totes les demés. Les llengües són riquesa, cultura, joliu. TOTES.
    Fins la propera (sí, m'estic fent gran, penso massa, ja ho se).

  • A mi també m'ha agradat aquest que he llegit, encara que com saps tenim estils diferents. En la varietat està el gust!
    No sabia que escric "raro".
    Celebro que t'hagi cridat l'atenció. Sempre m'ha apassionat el passat, els sers sobrenaturals, etc.
    Ja ens anirem llegint. Ara estic una mica embolicada, estic continuant el relat "la guerra del francès" i l'he convertit en novel.la. Si no em torno folla... potser sortirà qualque cosa de profit, llegible, interessant, instructiu i sobretot estrany per continuar sent fidel a mi mateixa, és clar.
    A reveure, guapa.

  • sandra barràs aguado | 24-11-2007 | Valoració: 9

    Trobo que tant en la forma com en el contingut ha lograt l'equilibri ideal. "Hi ha gustos per tot", és cert, però a mi personalment m'agrada la seva manera d'expressar-se, i la temàtica també. Molt encertat. Penso que serà un bon escriptor, almenys ja ho és en aquest gènere.
    És un relat intemporal i etern. Enhorabona.