Foto de perfil de Peter Egerman

Peter Egerman

23 Relats, 66 Comentaris
23603 Lectures
Valoració de l'autor: 9.86

Biografia:
Vaig arribar tard a escriure com sempre he arribat tard a totes les coses. Vaig començar arribant tard al part, un part tardà que em va portar al món, vermell com un perdigot, en aquesta ciutat on he viscut i crescut: estimo i odio Barcelona amb la mateixa passió. També us estimo i odio a tots, amb la mateixa passió, com sinó. Suposo que no he mort encara perquè també he arribat tard aquells dies que potser tocava. Potser arribo tard a tot arreu perquè el món va massa de pressa, o potser sóc jo que vaig massa lent. Escric com a teràpia pels meus mals, però tampoc sé quins mals són, doncs també vaig arribar tard el dia que tocava la lliçó. Escric per aprendre a escriure i perquè m'agrada explicar històries, no necessito més. Espero que no sigui tard per aprendre a escriure.

Últims relats de Peter Egerman

Últims comentaris de l'autor

  • Peter Egerman | 07-11-2022

    Benvolgut lector, si has notat que et cremaven els ulls, no ha estat culpa de l'Averany, sinó del vostre humil narrador. Me n'he adonat tard. "Va i ve" hauria d'haver posat. Disculpes als lectors i a la comissió del concurs. Us pagaria el tractament Oftalmològic, però vaig més pelat que un gat borni. Tant gat negre havia de petar per una banda o altra. Vagi "bé", ara sí.

  • Peter Egerman | 03-05-2022

    Molt bones, he vist que t'has pres la molèstia de comentar els meus relats, fins i tot del de les mandarines, ja ni el recordava. Volia agrair-te les teves paraules. Em sap greu no poder valorar els teus poemes, però no tinc ni punyetera idea de poesia. Només desitjar-te que gaudeixis mostrant els teus escrits tant com jo ho faig amb els meus. Una cordial salutació.

  • Peter Egerman | 03-05-2022 | Valoració: 10

    Bones. En primer lloc, agrair-te el comentari sobre el meu relat "T'has passat de frenada" i els seus diàlegs. Certament, a mig escriure em va semblar que els diàlegs eren excessius, però després de mirar-m'ho del dret i del revés, vaig veure que no podria funcionar d'altra manera. He donat una ullada a alguns dels teus relats i m'han agradat força, especialment el "Cara Pegat" i "Que no m'entabanin". Vaig molt just de temps, però sens dubte en miraré d'altres quan hi pensi i em sigui possible. M'ha cridat l'atenció que comentessis els meus diàlegs, ja que en els teus hi són força absents. Tampoc et fan falta, m'ha agradat molt com escrius. Bé, ja m'estic enrotllant massa. Que les lletres et siguin propícies.

  • Peter Egerman | 29-03-2020

    Moltes gràcies Nil per la teva interacció, sempre m'agrada saber quina impressió té el lector. Vaig ,pensar a etiquetar-ho com eròtic, a mi bé m'ho sembla, però pensava que qui hi accedís amb aquesta perspectiva potser no trobaria el que buscava. Pel que fa a la droga, segons em vaig documentar abans, no existeix encara. Però tranquil, la ciència hi treballa. Que les lletres et siguin propicies.
    També gràcies als altres per penjar propaganda, la meva vida no seria la mateixa sense ells.

  • Peter Egerman | 26-01-2020

    Moltes gràcies Aleix, m'ha agradat molt el teu comentari. Veig que he aconseguit transmetre tot el que volia. Que et sembli sincer m'ha entusiasmat, perquè afortunadament el personatge té poc a veure amb mi. Una abraçada i que les lletres et segueixin sent tan propícies com fins ara.

  • Peter Egerman | 13-12-2019

    Gràcies per comentar, Eduard. Sempre he pensat que, moltes vegades, virtuts i defectes són una mateixa cosa. Només depèn de com sapiguem fer-ho servir.

Últimes intervencions al Fòrum de l'autor