Parsimonia

Comarca: Baix Camp,

3 Relats, 14 Comentaris
4083 Lectures
Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Vaig nàixer l´abril de 1986 a Vandellòs. Entre d´altres coses, escric; o escric, i altres coses.

Últims relats de Parsimonia

  • Traspasso ànima

    Parsimonia - 14-06-2008 - 926 Lectures - 2 comentaris
    Temps estimat: 2 minuts

    Serà un traspàs. Peculiar, si és vol. Avui per avui això de traspassar ànimes no està a l'ordre del dia. Hi ha altres prioritats més rendibles. Cotitzar ànimes a la borsa, sortosament, no ha entrat dins de l'IBEX35. més

  • Pouar en la nit

    Parsimonia - 02-06-2008 - 1715 Lectures - 9 comentaris
    Temps estimat: menys d'un minut

    A tothom qui feu possible la trobada de Premià de Dalt. A tota la bona gent que hi vaig conèixer. Perquè fou una jornada rodona, perquè hi vaig xalar molt. PS. Diccionari dialectal del sud del Principat o del centre dels nostres Països: Gavinet: variant de ganivet Ferrala: variant de ferrada; concretament, s'utilitza per als recipients que serveixen per treure aigua dels pous i/o cisternes o per transportar-ne en petites quantitats. Ser nit barrada: expressió que es fa servir per descriure quan encara és negra nit, quan encara no s'intueix cap llum del nou dia. més

  • Viure

    Parsimonia - 11-02-2008 - 1442 Lectures - 3 comentaris
    Temps estimat: menys d'un minut

    Viure... més

Últims comentaris de l'autor

  • Parsimonia | 15-06-2008 | Valoració: 7

    Quina frescor de prosa, quina agilitat! Més enllà de la seua adscripció anarquista- en la qual difícilment ens podem trobar- està clar que el senyor Bonamusa tenia talent. I, el més important, que no el va utlitzar, decorativament, com una flor de gerro; en la defensa de les idees, a la defensa de l'ètic i hi sumà la sublim perfecció de l'estètica.

    Respecte la conclusió de barrejar Déu en tot això em sembla bastant simplista i molt característic de, malauradament, l'esterilitat efectiva del pensament anarquista. Així mateix, quan surts amb el típic cinisme d'estigmatitzar el nacionalisme com un dels set pecats capitals, a més de suat i ressuat, és massa fàcil; això de buscar una pàtria asèptica on no arrelar-se, sempre ho he trobat poc creïble. En fi, només cal recordar, amb honroses excepcions, el paper de la CNT-FAI a la Guerra Civil; en el purisme del "social" no només vam perdre el País, sinó, també el "social". Perquè, molt els pesi a alguns, sense terra no hi ha pa.

    Després del discurset, només dir-te que m'ha agradat molt com escrius. Esperaré els teus nous escrits.

    Una abraçada,

    Parsimònia

  • Parsimonia | 15-06-2008

    És un bonic divertimento que va més enllà d'escriure per escriure; els jocs de paraules donen corda al poema i el fan caure gairebé d'un sol traç.

    La culminació- "Sóc tu"- és genial. En el fons tots som en els altres. Tots venim dels altres i intentem, en la mesura que ens és possible, "encendre" el viure dels altres.

    Una abraçada,

    Parsimònia

  • Parsimonia | 15-06-2008

    Sovint ens fixem en coses absurdes per jutjar els altres. Cal dir, també, que potser és que som absurds de fàbrica. I la veritat és que normal normal, sortosament, no hi ha ningú; ser una bèstia asèptica seria avorrit i força trist.

    Per cert, treballes molt bé amb el diàleg. Segueix així.

    Estimades,

    Parsimònia

  • Parsimonia | 15-06-2008

    Respecto que Pandora al Congo és una bona novel·la, entretinguda i amb un Sánchez Piñol àgil i que, amb un argument tot i que al final bastant previsible, aconsegueix bastir una estructura literària gairebé perfecta.

    Ara bé, no puc estar més en desacord quan dius que La pell freda és "ràpida i senzilla". En tot cas, si és vol, se'n pot fer una lectura simplista. La Pell freda és literatura en estat pur, universal. Tot d'un traç hàbil on es dibuixa la història, on ens dibuixa.

    En tot cas, em considero "Sanchista" a seques. Esperant amb delit la culminació de la trilogia.

    Una abraçada,

    Parsimònia



Últimes intervencions al Fòrum de l'autor